Home Lifestyle Philippe Geubels krijgt nieuwe quiz én fictiereeks in 2019

Philippe Geubels krijgt nieuwe quiz én fictiereeks in 2019

De komiek presenteert 'Is er een dokter in de zaal?' en speelt de hoofdrol in 'Geub'.

© photo news

Fans van de heerlijke droge humor van Philippe Geubels worden volgend jaar serieus in de watten gelegd. De komiek presenteert een nieuwe quiz en speelt mee in zijn eigen fictiereeks.

We misten Philippe Geubels eerlijk gezegd wel een beetje als vast jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Zijn onmiskenbare stem in combinatie met zijn heerlijke droge humor blijft sterk op onze lachspieren werken. Gelukkig krijgen we de kale komiek een pak meer te zien volgend jaar, want hij zal een nieuwe quiz presenteren én meespelen in een nieuwe fictiereeks die volledig rond hem draait.

Philippe is een wandelende encyclopedie als het over medicijnen gaat. Hij kent de bijsluiters van zo goed als alle middeltjes uit zijn hoofd en hij draagt ook steeds een miniapotheek met zich mee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij dit voorjaar de presentator wordt van de nieuwe quiz ‘Is er een dokter in de zaal?’. In de quiz gaan telkens twee BV-duo’s op zoek naar antwoorden op belangrijke gezondheidsvragen. Geubels zal het tv-programma zowel voor VRT bij ons als voor RTL in Nederland maken.

Op zoek naar een nieuw lief

Wie dan nog niet genoeg heeft van Geubels kan in 2019 ook de serie ‘Geub’ volgen. De reeks van Woestijnvis draait volledig rond de komiek, en hij speelt er zelf ook in mee. Het verhaal is wel volledig fictief en gaat over Philippe die zijn vrouw kwijtspeelt aan een charismatische Hollander. Samen met zijn twee beste vrienden en manager probeert hij deze tegenslag te verwerken en gaat hij zelf ook op zoek naar een nieuw lief. Dat zorgt natuurlijk voor hilarische situaties.

De goednieuwsshow voor Geubels blijft duren, want ook zijn programma ‘Taboe’ krijgt een tweede seizoen. In dit format spot hij met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mindervaliden of holebi’s. Hij trekt elke aflevering op met vier gasten, en de bedoeling is om met humor de hardnekkige taboes rond hen te doorbreken. Het tweede seizoen zal wel pas in 2020 op tv komen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.