Home Lifestyle Pedro Elias presenteert nieuw programma, zonder Wesley Sonck: ‘Jij durft nogal zonder...

Pedro Elias presenteert nieuw programma, zonder Wesley Sonck: ‘Jij durft nogal zonder mij’

De twee delen op Instagram steken uit zoals we ze zo graag zagen doen in 'De Container Cup'.

Pedro Elias Wesley Sonck
© VIER

VIER kondigde zonet ‘Opvoeden Doe Je Zo’ aan, een nieuw panelprogramma gepresenteerd door Pedro Elias. ‘De Container Cup’-collega Wesley Sonck reageerde via Instagram (gespeeld) teleurgesteld op het nieuws dat Pedro solo gaat, en die had uiteraard een antwoord klaar.

In ‘Opvoeden Doe Je Zo’ test Pedro Elias de opvoedkunsten van enkele BV’s door hen een tijdelijke telg te geven. Elke week mogen twee kindjes tussen 6 en 9 jaar hun eigen bekende ouders kiezen. Onder meer Herman Brusselmans, Natalia, Philippe Geubels, Jeroom Snelders, Gert Verhulst, Pat Krimson, Rik Verheye en Margriet Hermans zullen te zien zijn in het panelprogramma. In de humoristische show worden opvoedkundige dilemma’s opgelost en anekdotes en foto’s uit de kindertijd van de BV’s opgerakeld. Ook brengen de BV’s de kinderen alles bij over thema’s als drugs, de doe-het-zelfwinkel of wat een romantische avond precies inhoudt.

‘Die kleine’

Vlaanderen viel tijdens de lockdown als een blok voor de charmes van het duo Elias-Sonck in ‘De Container Cup’, maar in zijn nieuw programma doet Pedro het alleen. Dit tot grote teleurstelling van de ex-voetballer. ‘Jij durft nogal zonder mij’, schrijft Wesley onder de aankondiging van de presentator. ‘Jij bent die kleine onder de lampenkap’ is de rake repliek van Elias. Wat hebben we die twee gemist! Kunnen we dan nu een tweede seizoen van ‘De Container Cup’ krijgen, please?

© Instagram @pedro_elias_elias

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.