Home Lifestyle Food Fan van pindakaas? Dan moet je naar Peanut Butter Bar

Fan van pindakaas? Dan moet je naar Peanut Butter Bar

Peanut Butter Bar
© Instagram: @peanutbutterbar

Pindakaaskoekjes, cheesecake van pindakaas, pannenkoeken met pindakaas… Je kan het zo gek niet bedenken, of Peanut Butter Bar serveert het. Het volledige restaurant staat in teken van het heerlijke goedje en is dus de place to be voor pindakaaslovers.

Het waren Christine en Nagib Elbakht, peanut lovers in hart en nieren, die in september van vorig jaar de deuren van hun Peanut Butter Bar openden in Sydney. Yep, in Australië, dus helaas moet je voorlopig naar de andere kant van de wereld om te gaan proeven, maar wij hopen dat het idee snel wordt opgepikt in ons land. Of we nemen een sabbatjaar in Australië, natuurlijk.

Smullen zonder schuldgevoel

Peanut Butter Bar is een plek voor iedereen die houdt van trainen, maar ook van lekker eten. ‘Ik probeer gezond en fit te leven, maar mijn familie is geobsedeerd door dessertjes en dol op ijs’, vertelt Christine. ‘Onze bar draait rond het naast elkaar bestaan van die twee werelden: dessert kunnen eten en toch fit blijven.‘ En dan is pindakaas, die ze trouwens helemaal zelf maken – lees: zonder suiker, conserveermiddelen of geharde vetten – om er zeker van te zijn dat je guilt-free kan smullen, het go-toproduct. Op het menu: vegan peanut butter shakes, pudding van gekaramelliseerde banaan en pindakaas (op basis van zoete aardappel), glutenvrije pindakaaskoekjes met chocolate chips en crème brûlée van pindakaas (oh boy! ?). Kan iemand dan het liefst nu meteen zo’n bar in België openen? Thank you!

Peanut Butter Bar – praktisch

161 Norton St, Leichhardt NSW 2040
Website

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.