Home Deco DECO: 4 manieren om pampasgras in je interieur te integreren

DECO: 4 manieren om pampasgras in je interieur te integreren

Trend van het moment. 🌾

Pampasgras
© Katsia Jazwinska via Unsplash / Getty

(Planten)trend van het moment: ongetwijfeld het razend populaire pampasgras. Vergeet eucalyptus en droogboeketten: hier zijn vier manieren om de nieuwe queen of plants in je interieur te integreren.

Pampasgras, ook bekend als gevederd riet, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika waar het overal groeit. Snoei je het niet, dan kan het letterlijk je tuin binnendringen. En laat het nu net niet onze tuinen zijn waar we pampasgras per se appreciëren. Deco lovers zweren bij de plantentrend in hun interieur en wij begrijpen waarom! Op een salontafel, buffetkast, in een pot op de grond, als wolk in de lucht of aan een krans: het gevederde riet brengt ongetwijfeld die boho touch die je nog miste in je slaapkamer of living.

In een vaas op de grond

Als eyecatcher op een salontafel of kast

Als een wolk aan het plafond

In een krans

View this post on Instagram

((soft))

A post shared by 𝚕𝚊𝚛𝚒 (@larikaran) on

Waar koop je pampasgras?

Hou je ogen open, want de kans is groot dat een van je buren misschien wel pampasgras in de tuin heeft staan. Geen lucky shots in de omgeving? Dan kan je eens rondneuzen op websites als Amazon, Etsy of Maisons du Monde of naar een tuincentrum gaan… Gouden tip: het is beter om ze te zien voor je ze koopt, omdat sommige ‘veren’ mooier en voller zijn dan andere.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.