Home Lifestyle COOL: deze zomer kan je eenmalig overnachten ín de Efteling

COOL: deze zomer kan je eenmalig overnachten ín de Efteling

Slaap jij deze zomer in het Sprookjesbos of onder De Vliegende Hollander?

Efteling
© Efteling

Overnachten nabij de Efteling was al langer mogelijk in het Efteling Hotel en vakantiepark Bosrijk. Maar binnenkort kan je ook overnachten ín de Efteling. Het sprookjesachtige attractiepark in het Nederlandse Kaatsheuvel opent deze zomer namelijk eenmalig de deuren voor logés.

Fans die maar niet genoeg krijgen van de Efteling kunnen binnenkort hun ultieme droom verwezenlijken. Het betoverende pretpark in Kaatsheuvel opent deze zomer namelijk eenmalig de deuren voor drie gezelschappen die mogen overnachten onder De Vliegende Hollander, in het Sprookjesbos of naast de nieuwe familie-achtbaan Max & Moritz.

Efteling

Overnachten in het Sprookjesbos van de Efteling? Het kan!

Een inschrijving = een nieuwe boom

Hoe kans maken op deze eenmalige en dus unieke overnachting? Surf naar Natuurhuisje.be en zoek op locatie ‘Kaatsheuvel’. Daar vind je de drie eenmalige vakantiehuisjes in de Efteling. Inschrijven kan vanaf vandaag. Weet wel dat je meer kans maakt als je een ‘sprookjesachtige motivatie’ opgeeft.

Op 22 januari wordt bekendgemaakt welke drie gezelschappen deze zomer onder De Vliegende Hollander, in het Sprookjesbos of naast Max & Moritz mogen overnachten. De overnachtingen vinden plaats op een vaste datum die op 22 januari wordt onthuld.

En het beste nieuws? Voor iedere deelname wordt er een boom geplant. Of je nu wint of niet, het is dus zeker de moeite waard om je kans te wagen. Succes!

Lees ook: