Home Lifestyle WANDELROUTE: een wandeling door Gent met 10 ‘vree wijze’ stops

WANDELROUTE: een wandeling door Gent met 10 ‘vree wijze’ stops

Wandel langs een romantische waterval, een middeleeuwse tuin en burcht, een kleurrijk straatje en een pittoreske jachthaven.

Deze week toverden we je Flair om tot een heuse Outdoor Special. Als we namelijk íéts leerden van de huidige coronacrisis, is het wel dat het ook aangenaam vertoeven is buiten ons kot en dat je nooit te oud bent om in eigen land op ontdekkingsreis te gaan. Daarom schotelen we je met veel plezier deze ontspannende wandeling door Gent voor met 10 vree wijze stops.

In je Flair vind je deze week prachtige wandelroutes door Antwerpen, Brugge, Luik, Brussel en Hasselt. Telkens tipt een redactrice de tofste plekjes om iets te drinken, eten, bezoeken of bezichtigen in haar stad. Omdat we in 2020 allemaal een beetje de wandelmicrobe, die in tegenstelling tot het coronavirus gelukkig niet schadelijk is, te pakken kregen, voegen we daar online graag nog drie uitjes aan toe. Later deze week kan je een tocht door Aalst en Mechelen ontdekken, maar beginnen doen we in het wondermooie negenduust of Gent!

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!