Home Lifestyle Film WOW: deze 7 topactrices spelen binnenkort voor het eerst samen in ‘Hustlers’

WOW: deze 7 topactrices spelen binnenkort voor het eerst samen in ‘Hustlers’

Van Jennifer Lopez over rapster Cardi B tot Lili Reinhart uit 'Riverdale'.

© photo news

Er is een nieuwe film in de maak die zelfs al vóór de allereerste draaidag op onze ‘must see’-lijst staat: ‘Hustlers’. De film bestaat namelijk uit een sterrencast vol met topactrices.

STX Entertainment kondigde aan dat ze binnenkort starten met de opnames van een gloednieuwe film. De prent zal ‘Hustlers’ heten en draait rond een aantal vrouwelijke ex-strippers die wraak wil nemen. Ze dokteren het snode plan uit  om een grote som geld te stelen van hun rijke cliënten.

Sterrencast

De sterrencast bestaat uit een resem straffe madammen. Niemand minder dan Jennifer Lopez, rapster Cardi B, Lili Reinhart uit de succesvolle Netflixserie ‘Riverdale’, Keke Palmer uit ‘Scream Queens’, Julia Stiles uit ’10 Things I Hate About You’, Oscar-winnares Mercedes Ruehl uit ‘The Fisher King’ en Constance Wu uit de film ‘Crazy Rich Asians’ zullen schitteren op het grote scherm.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Al deze topactrices samen in één film, dat moet sowieso vuurwerk geven. ‘Het zal een onverwacht, amusant en vaak choquerend verhaal zijn’, vertelt Adam Fogelson van STX Entertainment. De opnames van de film starten morgen. Wanneer ‘Hustlers’ precies in de bioscoop zal komen, is nog niet geweten. Wij kijken er nu al naar uit!

Lees ook: