Home Lifestyle Film ZIEN: teaser van nieuwste Tarantino-film ‘Once Upon A Time In Hollywood’

ZIEN: teaser van nieuwste Tarantino-film ‘Once Upon A Time In Hollywood’

Zowel Brad Pitt, Leonardo DiCaprio als Margot Robbie spelen mee.

© sony pictures

Een film van Quentin Tarantino is sowieso al een must see, en zeker als niemand minder dan Brad Pitt, Leonardo DiCaprio én Margot Robbie de hoofdrollen vertolken. De teaser belooft alleszins al veel goeds!

We wisten al van vorige zomer dat de geniale filmmaker Quentin Tarantino aan zijn negende film bezig was. Je kent de regisseur ongetwijfeld van zijn vorige meesterwerken waaronder ‘Inglorious Basterds’, ‘Pulp Fiction’, ‘Kill Bill’, ‘Sin City’ en ‘Django Unchained’.

Dit keer vertelt hij in ‘Once Upon A Time In Hollywood’ het verhaal van een tv-ster en zijn stuntdubbel die aan de bak proberen komen in de filmindustrie in Los Angeles op het einde van de jaren 60, te midden van de Charles Manson-moorden. De man vermoordde in augustus 1969 de actrice Sharon Tate toen ze acht maanden zwanger was, samen met tal van andere mensen.

Een triootje met Brad en Leo

Voor deze prent wist hij weer grote namen te strikken. Niemand minder dan Leonardo DiCaprio speelt acteur Rick Dalton en de al even heerlijke Brad Pitt kruipt in de huid van waaghals Cliff Booth. Ook Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino en de onlangs overleden Luke Perry zullen schitteren op het grote scherm.

‘Once Upon A Time In Hollywood’ is vanaf augustus te zien in de bioscoop. Wij reserveren alvast een zwoele zomeravond voor een triootje met Brad en Leo.


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.