Home celebs ZIEN: Leonardo DiCaprio en Brad Pitt spelen samen in nieuwe film

ZIEN: Leonardo DiCaprio en Brad Pitt spelen samen in nieuwe film

'Once Upon A Time In Hollywood' wordt geregisseerd door Quentin Tarantino.

Pinterest

We hebben nieuws dat jullie maandag onmiddellijk goed zal maken. We kunnen binnenkort namelijk Hollywoodhunks en -legendes Leonardo DiCaprio en Brad Pitt samen aan het werk zien in de nieuwste film ‘Once Upon A Time In Hollywood’.

Leonardo DiCaprio hadden we onmiddellijk herkend op onderstaande foto. Dat de man links van hem niemand minder dan Brad Pitt is, zagen we pas bij een tweede – en iets dichtere – blik op het beeld. De twee acteurs draaien al een hele poos mee in Hollywood, maar nog steeds springen we een gat in de lucht als er een nieuwe film uitkomt met hen in de hoofdrol.

We krijgen nu twee voor de prijs van één, want de hunks spelen zij aan zij in de nieuwste film ‘Once Upon A Time In Hollywood’. De opnames zijn net gestart en Leo gaf op zijn Instagrampagina een kleine glimp van wat we mogen verwachten. ‘First look’, schreef de acteur bij een foto van hem en Brad Pitt in een typische jaren-60-outfit. De foto valt in de smaak, want hij kreeg al meer dan 2 miljoen likes.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het verhaal draait rond Rick Dalton (Leo) en zijn stuntdubbel Cliff Booth (Brad) die naam proberen te maken in de filmindustrie in Los Angeles op het einde van de jaren 60 te midden van de Charles Manson-moorden. De man vermoordde in augustus 1969 de actrice Sharon Tate toen ze acht maanden zwanger was, samen met tal van andere mensen.

Meesterwerken

Alsof Leo en Brad nog geen reden genoeg zijn om naar de cinema te gaan, kan de regisseur jullie misschien wel verleiden om de film te bekijken. Quentin Tarantino, een van de beste in zijn vak, heeft namelijk de touwtjes in handen. Je kent hem ongetwijfeld van zijn andere meesterwerken zoals ‘Inglorious Basterds’, ‘Pulp Fiction’, ‘Kill Bill’, ‘Sin City’ en ‘Django Unchained’.

Tarantino wist nog enkele andere grote sterren te strikken. Zo speelt Margot Robbie de rol van Sharon Tate, de vermoorde actrice die tevens de buurvrouw is van Rick. Ook Dakota Fanning zullen we zien voorbijkomen op het witte doek als huurmoordenares en lid van de beruchte ‘Manson’-familie.

Augustus 2019

We moeten wel nog even geduld uitoefenen, want de film komt pas volgende zomer in de cinema in Amerika. Hopelijk sussen de mannen ons een beetje door af en toe een achter-de-schermen-beeld te delen. Het liefst eentje waar ze allebei opstaan en kleding is natuurlijk optioneel.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.