Home Lifestyle Hotspots YES: we weten eindelijk wanneer de Mechelse food market haar deuren opent

YES: we weten eindelijk wanneer de Mechelse food market haar deuren opent

De openingsdatum van De Vleeshalle is in zicht!

We hebben er lang – héél lang – op moeten wachten, maar nu is het grote moment eindelijk in zicht. Binnen exact een maand opent De Vleeshalle, de Mechelse food market, haar deuren en wij sprongen bij het lezen van het nieuws nét geen gat in de lucht. Wij kunnen namelijk niet wachten om al dat lekkers te proeven!

In juli 2017 schreven we voor het eerst over de food market van Mechelen. Normaal gesproken zou deze vorig jaar de deuren openen, maar het werd net iets langer wachten. Gelukkig wordt ons geduld niet langer op de proef gesteld, want binnen een maand is het zover. Op 19 april opent De Vleeshalle haar deuren. En net nu we dachten dat de paashaas niet bestond!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het zijn twee jonge ondernemers die de Oude Vleeshalle in de Mechelse binnenstand gekocht hebben. Vervolgens hebben ze het pand omgetoverd tot een echte markthal.‘Het moet een combinatie worden van standjes met eten en drinken, een bar en een hippe markt op de benedenverdieping’, vertelde het duo destijds in een interview met Gazet van Antwerpen.

Meer Mechelen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.