Home Lifestyle DÉJÀ-VU: opnieuw pijnlijk ongeval met paard in ‘Boer zkt Vrouw – De...

DÉJÀ-VU: opnieuw pijnlijk ongeval met paard in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’

Boer Stephan biedt de onervaren Charlotte een ritje aan, maar dat gaat mis.

boer zkt vrouw
© VTM

Fans van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ mogen zich vanavond aan een déjà-vu verwachten. Net als bij boer Jan inAustralië vorig jaar, gaat het bij boer Stephan in Canada fout wanneer hij z’n vrouwen op een paard zet.

Vorig jaar in Australië viel de blonde Stephanie iets te letterlijk voor de charmes van boer Jan, toen het paard waarop ze zat op hol sloeg en haar op de grond gooide. Vanavond zien we min of meer hetzelfde gebeuren met Charlotte, een van de vier kandidates van boer Stephan in Canada.

Aangezien paarden een heel groot deel van Stephans job zijn, moet de vrouw van zijn keuze toch een beetje met de dieren om kunnen. In de aflevering van vanavond test hij Aline, Stephanie, Sara en Charlotte door hen op een van zijn mooie dieren te laten rijden. Charlotte heeft nog geen ervaring met paardrijden, dus mag zij achter Stephan plaatsnemen voor een romantisch ritje. Of dat denkt zij aanvankelijk toch, want van romantiek blijft nog weinig over wanneer het paard steigert. Laat ons hopen dat de twee er niet meer dan een pijnlijke poep aan overhouden.

Tijd om te kiezen

Na de (vermoedelijke) val van Charlotte en Stephan is het nog niet gedaan met de spanning in ‘Boer zkt Vrouw’ vanavond, want er worden weer mensen naar huis gestuurd. Nadat Gerard vorige week Peggy liet gaan, is deze week is het aan Stephan, Marianne en Etienne om te kiezen. Viktor krijgt nog even uitstel van executie.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.