Home Lifestyle OMG: er bestaat een datingapp voor Disneyfans

OMG: er bestaat een datingapp voor Disneyfans

Dit is jouw kans om eindelijk je Prince Charming te vinden!

Ben jij single en ben je een grote fan van Disney? Dan is Tinder waarschijnlijk niets voor een romanticus zoals jij. Gelukkig bestaat er nu een datingapp speciaal voor Disneyfans die net als jij geloven in ware liefde!

Daten kan heel teleurstellend zijn voor een romantische ziel. Met al die dick pics en verhalen over onenightstands die jou om de oren vliegen, is het moeilijk om de ware Jacob te vinden. Was er maar een manier om te weten of iemand jouw waarden deelt, nog vóór je samen op een eerste date gaat…

Over de morele waarden kunnen we niets garanderen, maar nu bestaat er een datingapp waarop je enkel potentiële partners vindt die… evenveel houden van Disney als jij!

Prince Charming

Via MouseMingle.com zoek jij gemakkelijk de Mickey voor jouw Minnie (of de Minnie voor jouw Minnie). De app is uitsluitend voor Disneyfans, grote kans dus dat je eindelijk je Prince Charming zal vinden.

Net als bij andere datingapps stel je op Mouse Mingle de zoektocht in op leeftijd en geslacht. Een eerste date naar Disneyland, anyone?

Meer speciale datingapps vind je hier: