Home celebs Strik je eigen Zac Efron met deze datingapp

Strik je eigen Zac Efron met deze datingapp

Er is een nieuwe datingapp op de markt. En wat voor één!

Heb je er altijd van gedroomd om met Zac Efron te daten? Wij ook! (Letterlijk iedereen op de Flairredactie had een crush op Troy Bolton in High School Musical.) Nu is die droom binnen handbereik!

Iedereen kent ondertussen Tinder (niet liegen, jij hebt het ook al geprobeerd). Hoewel het zijn voordelen heeft – hotties swipen in onze joggingbroek met ongewassen haar terwijl we onze beste foto’s erop hebben gezet – zijn er ook nadelen. Zo gaat er veel tijd verloren aan kikkers naar links swipen totdat je een Prince Charming tegenkomt om voor naar rechts te swipen. (Vaak is Prince Charming door alle interesse die hij krijgt not so charming geworden, maar dat is een heel ander verhaal.)

Wat als je nu alleen maar mannen kreeg voorgeschoteld die jouw type zijn? Dat hebben ze ook bij Dating AI gedacht, de nieuwe app die ons liefdesleven een much needed boost kan geven.

Het enige wat jij moet beslissen, is wie er het meest op jouw droomjongen lijkt en de app toont jouw zijn lookalikes. Dus je kan niet écht met Zac Efron op date, maar iemand met dezelfde dromerige ogen is zeker niet mis! Lees even mee hoe het werkt voor je weg bent om de app te downloaden. 

Stap 1: Selecteer jouw droomdate

Dit doe je gratis door een celebrity uit de aangeboden opties aan te duiden, of betalend door een foto te uploaden. (Ik weet al wat je denkt: ja, je kan een foto van je ex kiezen.)

Stap 2: Kiezen maar!

Nu krijg je de profielen te zien van mensen die lijken op jouw type en actief zijn op datingapps. Door erop te klikken, word je doorgestuurd naar het juiste profiel. Simpel!

Er is niks mis met single zijn natuurlijk, maar onthoud deze tip als je een date wilt scoren zonder tijdverlies.

Hoe het verder gaat, hebben we jammer genoeg niet in de hand. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.