Home FASHION & BEAUTY Outfit-inspiratie voor een zwoele zomerdate

Outfit-inspiratie voor een zwoele zomerdate

Instagram: @voguemagazine
Ahh zomer… tijd voor vakantie, feestjes en zomerliefde! Heb je op een van de ontelbare terrasjes met je vrienden een hottie gespot? Ga dan maar vlug zijn nummer vragen! Wij helpen jou om de juiste outfit te kiezen voor jullie eerste date. You go girl!

Casual / sportief

Een eerste date is altijd spannend. Het is dan ook normaal dat je wat zenuwachtig bent. Comfortabele kledij dragen waar je je goed in voelt kan helpen. Kies zoals Gigi Hadid voor de sportieve look. Om je outfit wat extra pit te geven kun je een aansluitende broek aandoen of een paar centimeter huid laten zien met een croptop.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Flirty

Wil je de temperatuur in de kamer wat verhogen? Ga dan voor een flirterige look die een beetje meer huid laat zien. Om het evenwicht te bewaren in je outfit kun je bijvoorbeeld een body met blote rug combineren met een zomerse jeans. Een jurk met speciale uitsnijdingen op de rug is ook heel speels en sexy.

Sexy

Ben je in een ondeugende stemming, dan is een sexy look precies wat je nodig hebt! Selena Gomez geeft het goede voorbeeld in deze satijnen jurk. Door de details in zwarte kant krijgt de outfit accenten van lingerie. Wedden dat je date zijn ogen niet van jou af kan houden?

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ziezo, nu ben je helemaal klaar om zijn hart te doen smelten. Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt in je vel en jullie het naar je zin hebben. Oh en denk eraan… doe niets dat wij niet zouden doen. Veel plezier!

via GIPHY

Lees snel nog deze tips voor je date:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.