Home Lifestyle Food OH MY: er opent binnenkort (tijdelijk) een Nutellahotel de deuren in Californië

OH MY: er opent binnenkort (tijdelijk) een Nutellahotel de deuren in Californië

Hotella Nutella. Klinkt als muziek in de oren, toch?!

© Alexandru Acea via Unsplash

Pak je koffers, jongens. Er opent namelijk een pop-uphotel, volledig in Nutella-thema in Napa Valley, Californië. En aan de foto’s te zien, is het een ervaring die je niet wil missen.

Hotella Nutella. Het moeten de twee mooiste woorden zijn die we ooit gehoord hebben. En het is geen bedrog, want het gaat om een pop-uphotel dat de deuren opent in Napa Valley in Californië. Helaas kan wel niet iedereen er naartoe. Enkel wedstrijdwinnaars mogen namelijk overnachten in dit hemels paradijs.

De wedstrijd gaat morgen van start en loopt tot 8 december en om kans te maken, moet je een video insturen waarin je vertelt waarom Nutella je ochtenden zo speciaal maakt. Wie wint, mag vervolgens van 10 tot en met 12 januari overnachten in het hotel. Zo is 2020 meteen goed begonnen, denken wij dan.

Hotella Nutella

Uiteindelijk zijn er maar drie superfans die er de nacht mogen doorbrengen. Wat kunnen zij nu precies verwachten van hun weekendje naar de hemel? Uiteraard is er voldoende eten aanwezig en de genodigden krijgen de kans om zelf het ideale ontbijt te maken. Daarnaast krijgen de winnaars ook aangeleerd hoe ze de perfecte Nutella pancakes moeten maken. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.