Home Lifestyle BABY LOVE: 7 nieuwigheden en hebbedingen in babyland in de maand april

BABY LOVE: 7 nieuwigheden en hebbedingen in babyland in de maand april

Van een babyspa over een stijlvolle borstvoedingsbeha tot een nieuw boek over het moederschap van onze columniste Nele!

Ben je pas mama geworden, moet je binnenkort bevallen of weet je niet goed wat je moet kopen voor die babyshower of de kersverse baby van je beste vriend(in)? Wij verzamelen met plezier elke maand de nieuwigheden en hebbedingen in babyland voor jullie.

Pretty boobies

‘Mooi’ en ‘borstvoedingsbeha’ zijn woorden die zelden hand in hand gaan. Tot nu. PrimaDonna lanceerde zopas haar nieuwe collectie borstvoedingslingerie, en die is zowel pretty als comfy. Om tot dat resultaat te komen deed het merk niet alleen beroep op zijn expertise in vollere boezems, maar ook op de ervaring van kersverse mama’s.

De borstvoedingsbeha is beschikbaar in zwart en roze en hangt sinds deze maand in de rekken (€ 84,90).

Prima Donna borstvoedingsbeha

Puzzelpreut

Voor mama’s die na de bevalling nog kunnen lachen – don’t mind dat je daardoor in je broek gaat plassen (dank u, bekkenbodemspieren) – maakte Flairredactrice Nele Reymen ‘Puzzelpreut’, een spelboek dat je een unieke inkijk geeft in de absurditeit van het moederschap. Denk aan doolhoven, woordzoekers of raadsels die de kraamtijd in één klap een pak minder eenzaam maken, en meteen ook een flink pak weten te relativeren.

‘Puzzelpreut’ van Nele Reymen met illustraties door MAT – € 14,99.

Puzzelpreut

Kraamkost

Niets zo welkom als een lekkere portie kraamkost als je net een baby op de wereld hebt gezet. Het was na de geboorte van haar oudste zoontje dat Julie, bezielster van think tomato, het een goed idee vond om haar kant-en-klare tomatensaus te vermarkten. Met de think baby box wil ze nu andere jonge ouders helpen om de kraamperiode op een gezonde én lekkere manier te doorstaan. De box bestaat uit vier potjes huisgemaakte tomatensaus van Belgische kerstomaten en een uniek think tomato-truitje voor je kersverse spruit. Het leukste nieuws? Je kan de trui én box laten personaliseren met de naam van de pasgeboren baby.

De think baby box is verkrijgbaar vanaf € 49,50 op de website van think tomato.

Think tomato babybox

Babyvelletje

Naïf staat misschien al lange tijd te pronken op het badkamerschap van je kleine uk, maar dankzij de nieuwe natuurlijke zwangerschapslijn (die je hormonale systeem ondersteunen) kan je nu ook als zwangere mommy in alle rust je mooie buikje verwennen met een zachte olie en balsem.

Soothing Pregnancy Belly Balm – € 17,95 en Relaxing Pregnancy Body Oil – € 19,95.

Naïf zwangerschapslijn

Bébé Colette

Laura, zelf mama van twee én vroedvrouw, opende in volle coronatijden haar eigen babyspa: Bébé Colette. In een blok van twee uur kan je hier heerlijk komen genieten met je baby. Ieder koppel heeft – helemaal coronaproof – een vakje van 2,5 meter. Daarnaast werd er ook aan het milieu gedacht met zonnepanelen, plasticvrije en ecologisch afbreekbare producten, en het water van de badjes wordt gebruikt om de tuin water te geven en het toilet door te spoelen.

Bébé Colette, Fabriekstraat 62, Kallo (Beveren-Waas). Voor één sessie betaal je € 65.

Hello, sunshine

Brillenmerk IZIPIZI en Bonpoint slaan opnieuw te handen in elkaar. Na eerdere succesvolle samenwerkingen komen de twee Franse merken dit jaar weer met een exclusieve collectie zonnebrillen voor zowel kleine (0 tot 5 jaar) als grote (5 tot 10 jaar) kinderen. En die collectie schreeuwt gewoon zomer!

Izipizi x Bonpoint

Liefdevol soppen

Een paar weken geleden lanceerde HappySoaps, het merk van plasticvrije en natuurlijke bars, zijn nieuwe 2-in-1 Baby Shampoo en Body Wash Bar. De natuurlijke shea butter en aloë vera verzachten en verzorgen de fragiele babyhuid. Jojoba-olie hydrateert de huid. Ideaal als kraamcadeautje!

De bars zijn verkrijgbaar op de website van HappySoaps en kosten € 8,99.

HappySoaps

Lees ook: