Home Lifestyle Nieuw seizoen ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ spoelt binnenkort aan op...

Nieuw seizoen ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ spoelt binnenkort aan op MTV

Je wekelijkse portie drama komt terug!

ex on the beach
© MTV

MTV vond weer 8 Vlaamse en Nederlandse singles bereid om op een strandstoeltje in Thailand te zitten wachten tot een gekke ex hun vakantie verstoort. Het zesde seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ komt er sneller dan je denkt.

We krijgen nog geen namen of beelden van het nieuwe seizoen, maar MTV laat wel weten vanaf wanneer fans van het programma klaar moeten zitten. Op zondag 5 april om 21u30 krijgen we de eerste aflevering voorgeschoteld. Vanaf 19 maart zal de zender de nieuwe singles beginnen voorstellen.

Nieuwe singles of oude bekenden?

Hoe ‘nieuw’ die singles zijn, is nog maar de vraag. Het ‘Ex on the Beach’-huis zit meestal vol met mensen die we kennen van vorige seizoenen of van grote broer ‘Temptation Island’. Het zou ons dus niet verbazen mochten we enkele ‘all stars’, zoals Yasmine, Elias of Harrie, terugzien op het strand. Al maakte die laatste in oktober van vorig jaar wel bekend dat hij samen was met ene DJ Madam Julie. Op zijn Instagrampagina is echter niets (meer?) van een relatie te merken.

Misschien geeft MTV de kandidaten van het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ wel een nieuwe kans op bekendheid? Milou en Heiki zijn nog samen, maar misschien spoelen Roger en Laura wel aan, of iemand van de verleiders. Vanaf begin april komen we het te weten!

Lees ook: