https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Wie gaat feesten op het nieuwe dancefestival Neverland?

Wie gaat feesten op het nieuwe dancefestival Neverland?

'Beyond your imagination.'

Geen ticketjes kunnen bemachtigen voor Tomorrowland? Dan kan je nog altijd naar Neverland, het nieuwe festival in Nederland dat de concurrentie wil aangaan met het populaire dance-event in Boom.

Op 14 en 15 juli kan je naar Neverland. Niet het land waar Peter Pan woont, al zou het minstens even magisch zijn, maar wel de eerste editie van een gloednieuw festival deze zomer. Hoe meer festivals, hoe beter denken wij dan! Het evenement vindt plaats bij onze noorderburen in Landgraaf.

Steve Aoki

Het terrein waarop nu al elk jaar het rockfestival Pinkpop plaatsvindt, wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een dancemekka. Headliner is Steve Aoki, de Amerikaanse dj die erom bekendstaat taarten in het gezicht van zijn fans te gooien en op een rubberen bootje te crowdsurfen op de handen van de uitzinnige menigte.

Podia

Tal van andere artiesten zullen het beste van zichzelf geven op drie verschillende podia. De organisatie hoopt voor hun eerste editie zo’n 10.000 bezoekers te lokken. Een peulenschil in vergelijking met de meer dan 200.000 feestgangers die ieder jaar de festivalweide in Boom onveilig maken met hun zotte dancemoves en nog gekkere outfits.

Beste dj’s

Neverland hoopt dan ook uit te groeien tot een volwaardige tegenhanger van Tomorrowland. ‘Nederland heeft de allerbeste dj’s, die bekend zijn over de hele wereld, maar voor een geweldig dancefestival moet je naar onze zuiderburen’, aldus organisator Tim Italiaander. ‘Ik wil daar verandering in brengen met dit nieuwe event.’

Trailer

Benieuwd wat Neverland te bieden heeft? Check de sprookjesachtige trailer hieronder. Met hun slogan ‘Beyond your imagination’ scheppen ze alleszins hoge verwachtingen. De ticketverkoop start op 31 maart op hun site. Op slechts een anderhalf uur rijden kan je de tweede week van juli staan shaken op de vetste beats.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: