Home Lifestyle Sí sí: de vurige Netflixserie ‘Valeria’ krijgt een tweede seizoen

Sí sí: de vurige Netflixserie ‘Valeria’ krijgt een tweede seizoen

Wij kunnen nu al niet wachten!

© Netflix

Bingewatchte jij het eerste seizoen van de pittige Netflixserie ‘Valeria’ in een recordtijd? Wij ook helaas, maar je hoeft jezelf geen leven zonder de dolgekke avonturen van de vier vriendinnen voor te stellen. Netflix bevestigt namelijk dat er een tweede seizoen op de planning staat!

8 afleveringen, een flinke dosis drama en een woordje vurig Spaans. Meer hadden we niet nodig om in zwijm te vallen voor de Netflixreeks ‘Valeria’. En als we de comments op sociale media even bekijken, zijn we heus niet de enigen. Het was dan ook de feelgoodserie die ons doorheen deze ‘lockdown’ loodste en ons een beetje nostalgisch deed terugdenken aan de tijden waarin ‘Sex and The City’ bovenaan ons kijklijstje stond. De Spaanse serie over de jonge schrijfster die zich in een huwelijks- en carrièrecrisis bevindt, wist fans te verdelen in team Adri en team Victor, en was dus een waanzinnig succes. Eentje dat om een vervolg vroeg, en we nu dus ook krijgen! ?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Netflix bevestigt namelijk dat ‘Valeria’ ons weer aan het scherm zal weten te kluisteren met een tweede seizoen. Dat leuke nieuwtje kondigt het streamingplatform dan ook aan met het gekende ‘binnenkort’. Een dolenthousiaste fan vraagt zich dan ook af of dat in 2020 of in 2021 zal zijn, waarop Netflix dan weer tactisch reageert: ‘Wanneer het klaar is’. Een precieze releasedatum moeten we dus nog niet meteen verwachten, wat gezien de hele coronacrisis misschien ook wel een beetje logisch is. Wat we wel weten is dat Valeria, ofte de 31-jarige actrice Diana Gómez, in de spotlight blijft staan. Zij deelde het vrolijke nieuws dan ook zelf op haar Instagrampagina. Wij kunnen alvast niet wachten!

Lees ook: