Home Lifestyle ZIEN: Netflix deelt sneak peek van ‘Stranger Things 3’, en wij zijn...

ZIEN: Netflix deelt sneak peek van ‘Stranger Things 3’, en wij zijn in de war

Krijgen we plots een rare romance te zien?

Over anderhalve maand kunnen fans van ‘Stranger Things’ eindelijk terugkeren naar Hawkins voor seizoen 3. Netflix deelde zonet een een sneak peek – vermoedelijk gaat het om beelden uit de eerste aflevering – en die laat fans met vragen achter. Wij zijn alleszins verward.

In de officiële trailer van het derde ‘Stranger Things’-seizoen werd al duidelijk dat Mike en zijn vrienden deze keer niet naar Hawkins High School zouden trekken. Het is zomervakantie, en dat zorgt voor een andere sfeer. De trailer doet minder donker aan dan de vorige seizoenen en the Upside Down lijkt een iets kleinere rol te krijgen dan voorheen.

Billy en Mrs. Wheeler?

Het fragment dat Netflix maandag deelde, bevestigt dat idee min of meer. We zien Billy Hargrove, de agressieve maar knappe broer van roskopje Max, die als redder in het plaatselijke openluchtzwembad werkt. De cougars van Hawkins, onder wie Mikes mama, verslinden hem met hun ogen. En zien we daar een flirtmomentje tussen Billy en Mrs. Wheeler?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fans vragen zich luidop af wat dat betekent. Waarom deelde Netflix net dat fragment? Zou Mrs. Wheeler aanpappen met Billy, een kerel die even oud is als haar dochter Nancy? Is dat wel legaal? En zal dit seizoen meer rond romances draaien en minder rond het gevecht tegen het kwaad van the Upside Down? Op 4 juli komen we het te weten.

Meer series om naar uit te kijken: