Home Lifestyle Film ‘Black Mirror’-makers komen met komische Netflixfilm over rampjaar 2020

‘Black Mirror’-makers komen met komische Netflixfilm over rampjaar 2020

'Death to 2020', met onder anderen Lisa Kudrow en Hugh Grant, verschijnt zondag op Netflix.

netflix death to 2020
© Netflix

Netflix heeft nog een leuke eindejaarsverrassing voor zijn abonnees. Het streamingplatform deelde zonet de trailer van ‘Death to 2020′, een comedy special van de makers van ‘Black Mirror’ over het jaar dat we allemaal het liefst zo snel mogelijk willen vergeten.

Never change a winning team? Charlie Brooker en Annabel Jones, de makers van ‘Black Mirror’, denken er net zo over. De twee hebben opnieuw samengewerkt en dit aan een comedy special die vanaf 27 december exclusief te zien is op Netflix. Enter: ‘Death to 2020’.

In ‘Death to 2020’, een komische film die veel wegheeft van een documentaire, worden de verhalen van de afgelopen twaalf maanden verteld door een reeks fictieve gerenommeerde stemmen en dit in combinatie met enkele archiefbeelden. Zo kan je in de trailer onder meer Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow en de bijna onherkenbare Hugh Grant spotten. Deze laatste neemt bijvoorbeeld de rol van de geschiedenisprofessor Tennyson Foss op zich. Samuel L. Jackson kruipt dan weer in de huid van de reporter Dash Bracket. Wij zijn razend benieuwd naar het eindresultaat, maar ondertussen moeten we het doen met onderstaande sneak peek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Death to 2020’ is vanaf 27 december exclusief te zien op Netflix.

Lees ook: