https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film Netflix lost eerste kwartier van nieuwe zombiefilm ‘Army of the Dead’

Netflix lost eerste kwartier van nieuwe zombiefilm ‘Army of the Dead’

Snel zijn is de boodschap, want het fragment blijft maar 32 uur op YouTube staan!

army of the death
© netflix

De nieuw zombiefilm van Zack Snyder, ‘Army of the Dead’, verschijnt op vrijdag 21 mei op Netflix. Wie niet kan wachten, kan nu al naar het eerste kwartier kijken. De streamingdienst deelde de openingsscène op YouTube. Snel zijn is de boodschap, want het filmpje blijft maar 32 uur online staan!

Sinds corona weten we wat het betekent als een virus uitbreekt en de wereld maandenlang in zijn greep houdt. In films komen daar steevast zombies bij kijken. Dat was in real life gelukkig niet het geval. In de nieuwe Netflixfilm ‘Army of the Dead‘ staan de levende lijken centraal. Het grote verschil met bijvoorbeeld ‘The Walking Dead’ is dat deze walkers razendsnel én intelligent zijn. Dat maakt ze, als dat al mogelijk is, nóg enger.

Overvallers versus zombies

‘Army of the Dead’ speelt zich af in Las Vegas. Een zombie-uitbraak heeft de gokstad in puin achtergelaten. Een groep huurlingen ziet zijn kans om de door zombies bevolkte quarantainezone binnen te raken en er de grootste overval ooit te plegen. Ze kunnen 200 miljoen dollar stelen, maar hebben daarvoor slechts 32 uur de tijd. De regering plant namelijk een nucleaire aanval op het gebied.

De korte inhoud van de film klinkt veelbelovend. Het wordt nog interessanter als je weet dat de prent van de hand van filmmaker Zack Snyder is. Hij maakte onder meer ‘Aquaman’, ‘Suicide Squad’ en ‘Wonder Woman 1984’.

‘Army of the Dead’ verschijnt volgende vrijdag op Netflix. Je krijgt al een voorsmaakje in de trailer die je hier kan bekijken én in de eerste vijftien minuten van de film die nu online staan. Bereid je voor op veel, heel veel bloed, kogels die in het rond vliegen en een heleboel hongerige zombies waaronder zelfs Elvis himself. Wees snel, want in de nacht van vrijdag op zaterdag zal het fragment weer verdwijnen. Klik door naar YouTube om de video te bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: