Home Lifestyle Film TRAILER: Tom Hardy kruipt opnieuw in de huid van monsterlijke superheld in...

TRAILER: Tom Hardy kruipt opnieuw in de huid van monsterlijke superheld in ‘Venom: Let There Be Carnage’

In de sequel op de Marvel-blockbuster 'Venom' krijgt de superheld het aan de stok met een gelijkaardig wezen.

venom: let there be carnage
© getty & sony pictures

Venom is een ietwat atypische Marvel-superheld. Het mysterieuze wezen nestelde zich in 2018 in het lichaam van journalist Eddie Brock, gespeeld door Tom Hardy (43), waardoor hij in een monster verandert. Hij probeert zijn nieuwe gedaante en bijhorende krachten echter wel te gebruiken voor het goede. Na de zomer komt met ‘Venom: Let There Be Carnage’ een tweede film over het personage in de zalen.

In de eerste film ‘Venom‘ onderzoekt journalist Eddie Brock de malafide praktijken van Carlton Drake die kwetsbare mensen rekruteert om er lugubere experimenten op uit te voeren. Hij steekt namelijk buitenaardse symbionten in hen en hoopt zo de evolutie van de mens vooruit te helpen, maar in werkelijkheid sterven al deze personen op een verschrikkelijke manier. Eddie probeert dit aan het licht te brengen, maar wordt zelf aangevallen door zo’n bezeten persoon waardoor hij de gastheer wordt van Venom.

Grootste uitdaging

Dit mysterieuze wezen probeert de controle over te nemen van Eddie waardoor die laatste verandert in een afschuwelijk monster met waanzinnige krachten. Eddie probeert zich koste wat het kost te verzetten tegen de ‘bezoeker’ en wil zijn nieuwe superpowers enkel en alleen aanwenden om slechteriken een kopje kleiner te maken. Venom is op die manier een van de meest complexe Marvel-personages.

In Venom 2, die de titel ‘Venom: Let There Be Carnage‘ kreeg, kruipt Tom Hardy opnieuw in de huid van de monsterlijke superheld Venom. De acteur kan je kennen uit onder meer ‘Mad Max’ en ‘The Dark Knight Rises’. Eddie moet nog steeds wennen aan zijn nieuwe leven als Venom. Hij staat voor zijn grootste uitdaging tot nu toe, want hij krijgt het aan de stok met crimineel Cletus Kasady die kan transformeren in de huiveringwekkende Carnage. De trailer van de sequel doet ons alleszins al op het puntje van onze stoel zitten.

Cast

Woody Harrelson, die je kan kennen van ‘Now You See Me’ en ‘The Hunger Games’, vertolkt de rol van Venoms vijand Carnage. Michelle Williams (‘The Greatest Showman’, ‘Dawson’s Creek’) speelt opnieuw Eddies ex-vriendin en grote (verloren) liefde Anne . Tot slot kruipt Naomie Harris, Miss Moneypenny in de Bondfilms ‘Spectre’ en ‘Skyfall’, in de huid van Cletus’ liefje Shriek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Venom: Let There Be Carnage’ is vanaf 24 september te zien in de bioscoop. Het is nog even afwachten of dit ook de exacte releasedatum is voor België.

Lees ook: