Home Lifestyle Netflix biedt enkele topseries en -films nu ook gratis aan

Netflix biedt enkele topseries en -films nu ook gratis aan

Zo kan je onder meer de eerste aflevering van 'Élite' en 'Stranger Things' en de films 'Bird Box' en 'Murder Mystery' bekijken.

netflix
© mollie sivaram via unsplash

Wie geen Netflixabonnement heeft, kan vanaf nu wel profiteren van een klein deeltje van het aanbod. De populaire streamingdienst zette namelijk een aantal bekende films en series volledig gratis online.

Het is voor velen dagelijkse routine geworden: een avondje bingewatchen via Netflix. Toch zijn er nog een heleboel mensen die geen abonnement hebben op de populaire streamingdienst. Ook zij worden nu in de watten gelegd, want Netflix komt op de proppen met een gratis aanbod voor iedereen! Je kan het op hun website raadplegen.

Netflix Originals

Er zit natuurlijk een strategie achter deze gulle geste. De streamingdienst hoopt door enkele van zijn toppertjes helemaal voor niks aan te bieden, dat de nieuwe kijkers de smaak te pakken krijgen en vervolgens toch een abonnement aanschaffen. ‘Netflix is de beste plek voor alle wensen op het gebied van entertainment. Maar je hoeft dat niet van ons aan te nemen: kijk zelf gratis enkele van onze favoriete series en films’, klinkt het.

Zo kan je onder andere het spannende ‘Stranger Things‘, het meeslepende ‘Élite‘ en het beklijvende ‘When They See Us‘ bekijken. Helaas gaat het telkens enkel om de eerste aflevering. Bij de films kan je kiezen voor de thriller ‘Bird Box‘, de komedie ‘Muder Mystery‘ en het waargebeurde ‘Two Popes’. Je hoeft  geen account aan te maken om hiervan te profiteren.

Dit aanbod zal trouwens om de zoveel tijd gewisseld worden. Wat wel vervelend is dat deze gratis Netflix Originals niet te bekijken zijn via je iPhone. Heb je een Android-toestel dan is er geen enkel probleem, en ook op je computer of laptop kan je naar hartenlust kijken.

Lees ook: