Home Lifestyle Film Bekijk de Nederlandse variant van ‘Magic Mike’ nu op Netflix

Bekijk de Nederlandse variant van ‘Magic Mike’ nu op Netflix

'Onze Jongens' gaat over 4 knappe en gespierde bouwvakkers die aan de slag gaan als strippers.

© netflix

In ‘Onze Jongens’ treden 4 gespierde bouwvakkers in de voetsporen van de legendarische Channing Tatum alias Magic Mike. Ze gaan aan de slag als stripper om hun bedrijf en zichzelf uit een financiële put te redden.

De Nederlandse film ‘Onze Jongens’ kwam in 2016 in de bioscoop. Het verhaal is gebaseerd op de blockbuster ‘Magic Mike’ met de heerlijke Channing Tatum in de hoofdrol. Die ultieme meidenfilm bekeek je waarschijnlijk al zo’n tiental keer met je vriendinnen. Knappe mannen die ook nog eens een ferm stukje kunnen dansen én bijzonder weinig kleren aanhebben? Daar zeggen wij geen nee tegen!

Verleidelijke moves en blote torso’s

Omdat een elfde keer ‘Magic Mike’ zien misschien lichtjes overdreven zou zijn (said no one ever) of omdat verandering van spijs doet eten, kan je vanaf nu op Netflix naar de Nederlandse variant ‘Onze Jongens’ kijken. Vier bouwvakkers van het bedrijf Onze Jongens krijgen niet zo veel klusjes meer en dreigen in een financiële put terecht te komen. Daarom besluiten ze aan de slag te gaan als stripper. Bereid je dus maar voor op verleidelijke moves, blote torso’s en heel wat gillende vrouwen (inclusief wij).

De hoofdrollen worden gespeeld door Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Tarikh Janssen. Krijg je na het zien van de Nederlandse stripperfilm geen genoeg van de jongens. Dan hebben we goed nieuws: er komt volgend jaar in januari namelijk een vervolg in uit, getiteld: ‘Onze Jongens in Miami’.


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.