Home Lifestyle Boeken Nathalie Meskens lanceert nieuw kookboek met enkel vegan recepten

Nathalie Meskens lanceert nieuw kookboek met enkel vegan recepten

In 'Plan Vegan' krijgen we 100 van haar favoriete veganistische recepten.

Nathalie Meskens
© VTM

In 2017 bracht Nathalie Meskens haar kookboek ‘Plan Boost’ op de markt, en nu heeft de actrice voor een opvolger gezorgd. Volgende maand nog brengt ze namelijk ‘Plan Vegan’ uit. Dat boek bevat 100 recepten die niet alleen veganistisch, maar ook nog eens heel eenvoudig zijn.

In ‘Plan Boost’ kregen we van Nathalie Meskens de 68 recepten die haar leven veranderden. Toch zijn de eetgewoontes van de actrice sinds de lancering van haar vorige koekboek serieus veranderd. Redactrice Eline probeerde toen enkele recepten uit, en haar viel het meteen op dat Nathalie veel liefde voor vlees heeft. Alleen besloot de presentatrice zo’n twee jaar geleden veganist te worden. In ‘Plan Vegan’ vind je dus geen runderstoofpotje, côte à l’os of buikspek, maar uitsluitend veganistische recepten.

Geen burger

Nathalie maakte het nieuws gisteren zelf bekend op haar Instagramaccount. Op de foto zie je hoe de blondine al lachend poseert met een hamburger in haar handen. Het onderschrift luidde: ‘Ceci n’est pas un hamburger. Recept voor deze vegan-versie zal te zien zijn in mijn – jawel!!! – nieuwe boek! Verschijningsdatum: eind september.’

Het nieuwe kookboek bevat honderd veganistische recepten die niet alleen gezond zijn, maar ook nog eens snel en makkelijk klaar te maken zijn. Daarnaast geeft het VTM-gezicht ook nog enkele tips om bewuster om te gaan met jezelf en je omgeving.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie wil kan nu al een exemplaar reserveren. Binnen een kleine maand, op 24 september, ligt ‘Plan Vegan’ in de winkel.

Lees ook: