Home Lifestyle Je kan een plaatsje versieren naast Nathalie Meskens in de allerlaatste aflevering...

Je kan een plaatsje versieren naast Nathalie Meskens in de allerlaatste aflevering van ‘Beste Kijkers’

De enige voorwaarde om in het panel te mogen zetelen, is: 'je moet geestig zijn, heel geestig.'

© vtm

Heb je altijd al eens willen meedoen aan een populair televisieprogramma? Dit is je kans! Nathalie Meskens is voor de allerlaatste aflevering van ‘Beste Kijkers’ namelijk op zoek naar 4 grappige panelleden.

In ‘Beste Kijkers’ geeft presentatrice Nathalie Meskens een overzicht van de meest hilarische fragmenten die de afgelopen week viraal gingen op het internet of veelvuldig bekeken werden op televisie. Om er wat spanning in te steken, maakt ze er een wedstrijd van. Daarvoor nodigt ze telkens vier bekende Vlamingen uit die het in twee panels tegen elkaar moeten opnemen.

Wanted: een goed gevoel voor humor

Voor de allerlaatste aflevering van dit seizoen van ‘Beste Kijkers’, eind oktober, ruilt ze haar bekende vrienden voor een keertje in voor vier onbekende Vlamingen. Mis je geen enkele aflevering van deze grappige show of is het je droom om zelf eens te schitteren in een populair televisieprogramma? Waag dan je kans en stuur hier een origineel filmpje van jezelf door.

De enige voorwaarde om mee te mogen doen, is – om het met de woorden van Nathalie te zeggen – dat je heel geestig bent. ‘Je hoeft niet speciaal knap of slim te zijn, of iets te kunnen’, aldus Nathalie. ‘Ben je iemand of ken je iemand met veel humor? Stel jezelf dan even voor in een filmpje!’ Wie weet zien we jou binnenkort plaatsnemen naast de grappige presentatrice. Succes!

‘xx’, a


Lees ook: