Home Lifestyle Dieren Puppy Moo heeft het kopje van een worsthond en het lijfje van...

Puppy Moo heeft het kopje van een worsthond en het lijfje van een dalmatiër

'Heel wat mensen denken zelfs dat hij een jasje of een trui aanheeft, maar het is gewoon zijn vacht.'

puppy Moo
© elijah henderson & alora griffiths via unsplash

Wij hebben een zwak voor schattige beestjes, dus toen we Moo tegenkwamen op Instagram maakte ons hart een klein sprongetje. De puppy heeft namelijk het kopje van een teckel en het lijfje van een dalmatiër.

Wij zijn zo van die mensen die spontaan beginnen te glimlachen en gillen als er iemand met een schattige hond passeert. Onze Instagramfeed staat dan ook boordevol foto’s van lieve viervoeters, maar eentje sprong daar vandaag toch uit en dat is Moo. De teckel woont met zijn baasje Victoria Hoffman in het zonnige Miami en wat hem zo speciaal maakt, is dat het lijkt alsof hij uit twee compleet verschillende delen bestaat. Hij heeft namelijk het normale bruin-zwarte kopje van een worsthondje, maar zijn lijfje is wit-zwart gespikkeld zoals dat van een dalmatiër.

View this post on Instagram

The goodest boy🐶😇

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami) on

Een kleine ster

Het maakt hem uniek en het levert de mooiste foto’s op. Die schattige beelden zorgden ervoor dat de zeven maanden oude puppy al meer dan dertienduizend volgers heeft op Instagram. Er bestaan wel meer teckels met vlekjes, maar het is toch uitzonderlijk dat deze bij Moo enkel op zijn lijfje staan en geen enkel op zijn kopje. ‘Het lijkt alsof zijn kop niet bij zijn lijf past’, zegt Victoria aan LADbible. ‘Heel wat mensen denken zelfs dat hij een jasje of een trui aanheeft, maar het is gewoon zijn vacht. Ik moet op straat vaak stoppen omdat iemand een foto van hem wil nemen. Het is een kleine ster!’

Niet enkel zijn uiterlijk, maar ook zijn innerlijk is volgens Victoria heel speciaal. ‘Zijn favoriete eten zijn amandelnoten en watermeloen. En het liefst van al doet hij dutjes op zijn rug.’ Voor wie net als ons niet genoeg krijgt van deze schattigaard, zijn hier nog enkele kiekjes:

View this post on Instagram

Happy Saturday friends!🐾🐶

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.