Home Lifestyle Film MUST DO: zet het nieuwe jaar al zingend in met een sing-along...

MUST DO: zet het nieuwe jaar al zingend in met een sing-along van ‘Bohemian Rhapsody’

Voor één keer is luidkeels meezingen in de bioscoop toegestaan!

Photonews

Fans van de legendarische rockgroep Queen nemen hun agenda er maar beter snel bij, want deze maand organiseert Kinepolis een heuse ‘sing-along’-screening van ‘Bohemian Rhapsody’. Jawel, dat betekent dat jij die tijdloze teksten luidkeels mag meezingen in de bioscoop. Smeer die stembanden dus maar al in!

Toegegeven, ook wij voelden de drang om élke hit mee te zingen toen we ‘Bohemian Rhapsody’ voor het eerst zagen: van het memorabele ‘We Will Rock You’ tot het emotionele ‘Love Of My Life’. Hoewel mensen voor minder popcorn naar je hoofd zouden slingeren, begrijpt Kinepolis ons enthousiasme wel. Tijdens een speciale ‘sing-along’ van de langverwachte biopic van de Engelse rockgroep Queen, waarin je onder meer ontdekt hoe die kolossale hits tot stand kwamen, is het namelijk net de bedoeling dat je luidkeels meezingt.

Helemaal overtuigd? Omcirkel dan snel zaterdag 19 januari in jouw agenda. Dan kan je in Kinepolis Antwerpen, Gent en Hasselt je beste Freddy Mercury-imitatie neerzetten! Voor de film start, krijg je trouwens nog een lekker glaasje om alvast in de stemming te komen. Tickets bestel je hier.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.