Home Lifestyle MTV voegt oude bekende uit ‘Are You The One?’ toe aan cast...

MTV voegt oude bekende uit ‘Are You The One?’ toe aan cast ‘Teen Mom OG’

Farrah Abraham wordt vervangen door niet één, maar twee nieuwe mama's.

Teen Mom
© MTV

MTV heeft de ontslagen Farrah Abraham in het nieuwe seizoen van ‘Teen Mom OG’ vervangen door niet één, maar twee nieuwe mama’s. Bristol Palin is de dochter van Amerikaans politica Sarah Palin, Cheyenne Floyd kan je kennen van het datingprogramma ‘Are You The One?’.

Cheyenne en Ryder

MTV vist graag in een kleine poel van kandidaten om hun realityprogramma’s op te vullen. Het verbaast dan ook niemand dat ze een oude bekende uit het derde seizoen van ‘Are You The One?’ kozen om de cast van ‘Teen Mom OG’ te vervoegen. Cheyenne (25), die eigenlijk nooit een tienermoeder was, zal vanaf 1 oktober samen met originals Maci, Amber en Catelynn en nieuwkomer Bristol te zien zijn in het achtste seizoen van de show.

Wat Cheyennes verhaal extra interessant maakt voor het programma, is dat zij een dochter kreeg met een andere MTV-persoonlijkheid. Cory Wharton (27) werd bekend dankzij ‘Real World’, leerde Cheyenne daarna kennen in ‘The Challenge’ en is momenteel te zien in ‘Ex On The Beach’, waar hij niet kan kiezen tussen twee andere ‘Are You The One?’-dames, Taylor en Alicia. Kan je nog volgen?

Cheyenne beviel anderhalf jaar geleden van dochter Ryder, maar vertelde Cory pas na zes maanden dat ze zijn kind is. En hoewel de twee op sociale media nu de schijn hoog houden, zou het co-ouderschap niet zo geweldig gaan als ze doen lijken. Volgens insiders is er veel drama tussen de twee, waardoor ze perfect in het ‘Teen Mom’-verhaal zullen passen.

Bristol en Tripp, Sailor en Atlee

In juli werd al aangekondigd dat Bristol Palin, dochter van Sarah Palin, toegevoegd werd aan de cast. Bristol was in tegenstelling tot Cheyenne wel een tienermoeder: ze werd zwanger toen ze 17 jaar was, net toen haar moeder de running mate was van John McCain tijdens zijn presidentiële campagne. Ze verloofde zich toen met de vader van haar zoon Tripp, maar ze gingen uit elkaar en het huwelijk ging niet door. Later kreeg ze dochters Sailor en Atlee met een andere man, maar ook met hem is Bristol niet langer samen.

MTV teasde de kijker al voor het nieuwe seizoen met een paar beelden uit Bristols verhaal.

Nog meer drama

Uiteraard had Farrah Abraham iets te zeggen op de aankondiging van de nieuwe mama’s. ‘MTV heeft me al proberen vervangen met een nieuwe tienermoeder. Dat was geen succes en nu kiezen ze weer iemand anders’, schreef Abraham in een mail naar een krant nadat ze te weten kwam dat Palin zou meedoen. ‘Ze kunnen blijven proberen, maar je kan mij gewoon niet vervangen. Wiens fout is dat? Nu ja…’

Farrah doelt met die eerste zin op Mackenzie McKee, de tienermoeder waarvan een tijd gedacht werd dat zij de vervangster zou zijn van Farrah. Mackenzie was eerder al te zien in het stopgezette ‘Teen Mom 3’. Hoewel het nooit officieel bevestigd werd, leek de tienermoeder zelf ook te denken dat zij Farrah zou vervangen, en zij voelt zich nu bespeeld.

View this post on Instagram

💗

A post shared by mackenzie Mckee (@mackenzietaymckee) on

Meer ‘Teen Mom’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.