Home Lifestyle WOW: Mobile Vikings stunt met ongelimiteerd abonnement aan waanzinnig laag tarief

WOW: Mobile Vikings stunt met ongelimiteerd abonnement aan waanzinnig laag tarief

'Want nu betaalt u gewoon te veel.'

© Getty

Wij werden vandaag wakker met fantastisch nieuws in onze mailbox. Mobile Vikings doet het alweer. De mobiele provider stunt met een ware primeur in de telefoniewereld.

Voor slechts € 29 laat Mobile Vikings zijn abonnees vanaf nu ongelimiteerd bellen, sms’en én internetten. Je leest het goed. Wie zijn smartphone écht tot in het oneindige wil uitbuiten, betaalt hier vanaf nu slechts € 29 voor. Dat is maar liefst een kwart goedkoper dan het laagste vergelijkbaar alternatief dat momenteel in ons land beschikbaar is.

Terecht? Absoluut! De snelgroeiende vraag naar data wordt al jaren artificieel afgeremd door de hoge abonnementstarieven in de Belgische markt. Die liggen een stuk boven het Europees gemiddelde. ‘De consument in België betaalt te veel voor telecom’, aldus Bart De Groote, CEO van Mobile Vikings. In Nederland, bijvoorbeeld, zakten de prijzen voor mobiele telefoondiensten op vier jaar tijd met bijna de helft, in ons land amper met 16 procent. Hoog tijd dus voor lagere tarieven! 

Openbaring voor de gedreven gsm’ers

Dit is natuurlijk geen al te zot nieuwtje voor wie met een of twee gigabytes en een uurtje telefoneren per maand toekomt, maar het is wel een ware openbaring voor wie in het verleden méér geld neertelde voor mínder belminuten en mobiele data.

Grote adders zijn er niet, maar voor de enkeling die er meer dan 20 GB per maand door surft op zijn gsm, willen we wel vermelden dat je na die 20 GB surft aan een verminderde snelheid van 512 kbps. Dat is een stuk trager dan normaal. Maar als je meer dan 20 GB verbruikt, wordt het misschien écht weleens tijd om je gsm even aan de kant te leggen…

Meer info vind je op de website van Mobile Vikings.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.