Home Lifestyle Food MMM: Sinterklaas brengt nu ook chocoladeletters met alcohol

MMM: Sinterklaas brengt nu ook chocoladeletters met alcohol

Je kan kiezen uit Baileys, Tia Maria, Licor 43, Boswandeling en Malibu.

Limburgia Veendam

We zijn nooit te jong voor Sinterklaas en we zijn extra braaf de laatste week voor zijn komst, zeker nu we weten dat de goedheilig man ook heerlijke chocoladeletters met likeur met zich meebrengt… Yummm!

De tijd dat we foto’s van het speelgoed dat we wilden, uit de boekjes knipten en op een brief plakten voor de sint, is allang voorbij. Toch houden we er stiekem nog van dat hij ons huis of appartement niet overslaat met zijn witte schimmel en (al dan niet) zwarte pieten. Ook dit jaar zetten we vol goede moed onze mooiste schoen en hopen we dat er de volgende morgen iets lekkers in zit.

Likeur

Dit keer willen we geen ordinair chocoladefiguurtje of dito marsepeinvorm. De winkel Limburgia Veendam bracht namelijk iets veel beters op de markt om onze wildste Sinterklaasdromen te vervullen. Ze gaven namelijk een originele twist aan de traditionele chocoladeletters door er likeur aan toe te voegen. Je kan kiezen uit melk- of witte chocolade met Baileys, Tia Maria, Malibu, Boswandeling of Licor 43. Mmm!

Lievelingsdrank

Je kan de yummie letters hier online bestellen. Ze kosten maar 5,95 euro per stuk. Daarvoor krijg je ongeveer 150 gram heerlijke chocolade met jouw lievelingsdrank erin. Wij zetten 5 december alvast 5 schoenen; eentje van elk! Alsjeblief, lieve sint?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.