Home Lifestyle Food MMM: roze kaas met prosecco

MMM: roze kaas met prosecco

Apero time!

gbcheese.co.uk

Het perfecte aperitief is toch nog steeds het klassieke glaasje prosecco met een paar blokjes kaas. The Great British Cheese Company speelde daar handig op in en bracht een kaas met proseccosmaak op de markt. Ze voegden er bovendien frambozen aan toe, waardoor het geheel een zalige roze kleur krijgt. Come to mama!

Kaas, alcohol en roze. Stuk voor stuk woorden die spontaan een glimlach op ons gezicht doen verschijnen. Wat als we jullie vertelden dat die drie geweldige dingen nu gecombineerd worden in één smakelijk geheel? The Great British Cheese Company maakt zijn naam waar en komt op de proppen met een roze proseccokaas. Onze kaas- en wijnavondjes worden plots een pak interessanter!

Zoete toets

Het bedrijf voegde een vleugje van de godendrank toe aan hun smeuïge Wensleydale-kaas. Om het geheel nóg aantrekkelijker te maken, gooiden ze er frambozen bij, wat de kaas een prachtige roze kleur geeft. De lekkernij smaakt hartig en melkachtig, met een subtiele zoete toets. Voor 200 gram van de kaas betaal je 5 euro. Voorlopig is de kaas helaas enkel verkrijgbaar in Engeland. Brengen jullie er eentje – of tien! – mee voor ons bij jullie volgende citytrip? Pl(ch)e(e)ase.

Lees ook: