Home Lifestyle Food Beleef het allereerste kaas- en glühweinfestival

Beleef het allereerste kaas- en glühweinfestival

Yummy, yummy get in my tummy!

Een lekkere kaasfondue en een kopje warme glühwein, wat heb je nog meer nodig om in de kerstsfeer te komen? In Londen kan je op 16 december onbeperkt genieten van deze twee lekkernijen op het allereerste kaas- en glühweinfestival.

Wie dacht dat de festivals net als de zomer volledig achter de rug waren, heeft het fout. In Londen kan je op 16 december genieten van het allereerste kaas- en glühweinfestival: ‘The Giant Cheeseboard. Unlimited Cheese, Mulled Wine and Fun’. Er staat de allergrootste kaasplank ooit met brie, emmentaler, Red Leicester, camembert, edammer, enzovoort. Kortom, de hemel voor alle kaasliefhebbers. Je kan er bovendien ook onbeperkt wijn drinken. Kerstmis valt wat ons betreft héél vroeg dit jaar.

Cheesecake

Een ticket voor dit heerlijke festival kost slechts 33 euro en daarvoor kan je je buik volledig rond eten met een glaasje (of meer) wijn erbij. Er komen verschillende dj’s, er is een gezellige grote open haard, je kan Instagramproof kerstselfies maken en er is cheesecake voor als je nog een gaatje over hebt na al die kaas. Er zijn ook trouwens lekkere alternatieven voor de veganisten.

Citytrip

Heaven on earth bevindt zich op zaterdag 16 december in Studio 338 in Londen. Tickets voor ‘The Giant Cheeseboard’ zijn verkrijgbaar vanaf 1 november. Hoog tijd dus om die citytrip naar Londen te boeken. Kerstshoppen afgewisseld met all you can eat-kaas en glaasjes wijn, da’s leven als God in Engeland.

Op de Facebookpagina van het evenement vind je meer informatie.

Nog meer kaas: