Home Lifestyle Mike uit ‘Blind Getrouwd’ is voor de allereerste keer papa geworden

Mike uit ‘Blind Getrouwd’ is voor de allereerste keer papa geworden

Het kleintje kreeg een speciale naam.

mike 'blind getrouwd'
© vtm

Mike Van Ryssel, bekend van ‘Blind Getrouwd’, is papa geworden. Niet lang na zijn mislukte liefdesexperiment op tv leerde hij zijn vriendin Hannah kennen. De twee hebben hun gezinnetje onlangs uitgebreid met hun eerste kleine spruit.

Mike deed twee jaar geleden mee aan het derde seizoen van het superpopulaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd‘. Vol goede moed begon hij aan dit avontuur, maar het liefdesexperiment draaide voor hem uit op een flop. Mike werd gekoppeld aan Marjolein en ondanks hun vlotte start, barstte hun romantische bubbel al snel. ‘Marjolein is een goed persoon, maar we begrepen elkaar niet’, zei Mike toen na hun scheiding. Niet veel later kwam Mike wél de liefde van zijn leven tegen. Hannah Van den Meerrschout had hem op televisie gezien en besloot hem op Instagram te volgen. Zo ging de bal aan het rollen en sinds mei 2018 vormen de twee een koppel.

Speciale naam

Sinds afgelopen donderdag telt hun gezinnetje drie leden, want Mike en Hannah werden voor de allereerste keer mama en papa. Mike maakte in maart bekend dat er een mini Van Ryssel op komst was, en die kleine spruit is nu ter wereld gekomen. ‘Hier ben ik dan’, schreef hij bij een schattige foto van de baby op zijn Instagrampagina.

Het kleintje kreeg een speciale naam: Louen. ‘Op 06.08.2020 om 9u58 heb ik mama haar buik verlaten’, gaat Mike verder onder de foto. Hun zoontje meet 50 centimeter en weeg 3,040 kilogram. Voor Mike en Hannah zal 2020 een jaar zijn om nooit meer te vergeten, en daar heeft voor een keertje de coronacrisis niks mee te maken!

Lees ook: