Home celebs Mike uit ‘Blind Getrouwd’ wordt voor de allereerste keer vader

Mike uit ‘Blind Getrouwd’ wordt voor de allereerste keer vader

Hij werd tijdens zijn deelname gekoppeld aan Marjolein, maar dat liep al snel fout af.

blind getrouwd
© VTM

Vorige week wisten we jullie te vertellen dat Esther uit ‘Blind Getrouwd’ opnieuw gaat trouwen én in verwachting is van haar eerste kindje. Alleen blijkt ze niet de enige te zijn, want ook Mike uit een van de vorige seizoenen wordt binnenkort voor de eerste keer vader.

Mike (40) werd in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Marjolein, maar na een vlotte start bleken de twee absoluut geen goede match te zijn. Ze gingen dan ook elk hun eigen weg na het programma en Mike leerde al snel iemand anders kennen. Zo is hij sinds het voorjaar van 2018 samen met Hannah Van den Meerrschout.

Kindje op komst

Mike en Hannah leerden elkaar destijds kennen via Instagram. Zo had Hannah hem gezien op televisie en besloot ze toen om hem te volgen op sociale media. De interesse was bovendien wederzijds, want de twee spraken niet veel later voor een eerste keer met elkaar af.

Ondertussen zijn ze nog altijd samen en zetten ze zelfs de volgende stap in hun relatie. Zo maakte Mike op Instagram bekend hij binnenkort voor de eerste keer vader wordt. ‘Er is een mini Van Ryssel op komst’, aldus de voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidaat.

Bron: Het Laatste Nieuws

Lees ook: