Home celebs Lady Gaga deelt grappige achter-de-schermenvideo van haar duet met Ariana Grande

Lady Gaga deelt grappige achter-de-schermenvideo van haar duet met Ariana Grande

Zo stak Gaga per ongeluk haar vinger in Ariana's oog, wat resulteerde in een rondje ravotten op de grond.

lady gaga
© youtube @ladygaga

Lady Gaga en Ariana Grande veroveren momenteel de hitlijsten met hun aanstekelijke nummer ‘Rain On Me’. De zangeressen vonden het heerlijk om samen te werken. Dat bewijst een achter-de-schermenvideo die Gaga op haar Instagrampagina deelde.

Zet twee fantastische zangeressen samen voor een duet en je hebt sowieso een topschijf. Dat is natuurlijk ook het geval bij Lady Gaga en Ariana Grande, die de handen in elkaar sloegen voor ‘Rain On Me‘. Terwijl de regen voor een keertje uitblijft in ons Belgenlandje – hallo, hittegolf! – , worden we wel op rain getrakteerd op de radio, want je hoorde de single ongetwijfeld al verschillende keren voorbijkomen. Niet enkel wij, maar ook de dames zelf genoten intens van deze samenwerking. Lady Gaga postte een video op haar Instagrampagina die ons een glimp gunt achter de schermen bij het maken van de bijhorende videoclip. ‘Ariana en ik wilden delen hoeveel plezier we hadden bij het opnemen van deze video’, staat in het onderschrift te lezen.

Kleine wondje

Als je de clip zag, weet je dat ie behoorlijk glamoureus is. We verwachten ook niets anders van de twee diva’s. De opnames verliepen echter niet altijd even gracieus. Zo stak Lady Gaga per ongeluk haar vinger in het oog van Ariana, iets wat die laatste helemaal niet erg vond. Integendeel, ze hoopte dat het een litteken zou worden, zodat ze een blijvend aandenken heeft. ‘Het zou een eer zijn’, lachte Ariana. Lady Gaga wou daar niks van weten en probeerde het kleine wondje te verzorgen, wat resulteerde in een rondje ravotten op de grond. ‘Luister naar je mama’, grapte Gaga.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder zie je de zangeressen hun danspasjes oefenen, een babbeltje slaan en elkaar heel veel knuffelen. Het is duidelijk dat deze twee niet enkel collega’s, maar ook vriendinnen zijn geworden.

Lees ook: