Home Lifestyle ENIG: Meilandjes geven rondleiding in hun nieuwe Nederlandse hoeve

ENIG: Meilandjes geven rondleiding in hun nieuwe Nederlandse hoeve

In 'Relax' mag Katja Retsin binnenkijken in de drie huizen op het grote domein in Hengelo.

meilandjes
© VIJF

Je kan momenteel kijken naar het vierde seizoen van ‘Chateau Meiland’ waarin de verhuis terug naar Nederland centraal staat. Kan je niet wachten om een glimp op te vangen van hun nieuwe hoeve in Hengelo? Katja Retsin bracht hen al een bezoekje en kreeg een rondleiding. TVO, ATV, TV Limburg en ROB-tv zenden deze reportage zaterdag uit.

In het programma ‘Relax’ gaat Katja Retsin op bezoek bij bekende gezichten. In het vorige seizoen gebeurden die rondleidingen door het coronavirus virtueel, maar in het nieuwe seizoen komt de Gentse weer uit haar kot om ons een rondleiding te geven in anderen hun kot. Zo ging ze bijvoorbeeld al op de koffie bij Dana Winner. Voor morgen, zaterdag 18 september, staat een specialleke gepland. Katja moest iets verder rijden, meer bepaald naar onze noorderburen, want ze neemt een kijkje in de nieuwe hoeve van de Meilandjes in Hengelo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enorm gastvrij

Het vierde seizoen van ‘Chateau Meiland’ is sinds deze week weer elke dinsdagavond te volgen op VIJF. De populaire Nederlandse familie neemt afscheid van hun kasteel en verhuist terug naar hun thuisland: Nederland. We krijgen in de nieuwe afleveringen te zien hoe ze alles tiptop in orde zetten voor de verkoop en we volgen hun terugkeer naar Nederland. Ook daar moet er namelijk nog veel gebeuren voor ze zich kunnen nestelen.

Wie niet kan wachten om toch al een glimp op te vangen van de nieuwe woonplaats van Martien, Erica, Maxime en co kan morgen, zaterdag 19 september, afstemmen op de regionale zenders TV Oost, ATV, TV Limburg en ROB-tv. ‘We werden enorm gastvrij ontvangen en kregen meteen een exclusieve rondleiding op het domein’, vertelt Katja in Het Nieuwsblad. Hun nieuwe stekje bestaat uit drie hoeves die Martien, Erica en Maxime met haar dochtertje Claire elk naar hun eigen smaak hebben ingericht.

De nieuwe aflevering van ‘Relax’ met de Meilandjes wordt uitgezonden om 9u ‘s morgens. Geen tijd of zin om met dat mooie weer voor tv te kruipen? Geen zorgen: de aflevering wordt de hele zaterdag en een groot stuk van de zondag herhaald, én verschijnt later ook online op hun websites.

Lees ook: