Home Lifestyle ENIG: ‘Cash or Trash’ met Martien Meiland als presentator krijgt een tweede...

ENIG: ‘Cash or Trash’ met Martien Meiland als presentator krijgt een tweede seizoen

Nog meer gekke fratsen, uitspraken, kreetjes en gezichtsuitdrukkingen van de hilarische Hollander.

martien meiland
© SBS6

Op VIJF kan je momenteel kijken naar het nieuwe programma ‘Cash or Trash’ met Martien Meiland als presentator. Goed nieuws voor alle fans van deze hilarische Hollander, want de show krijgt een tweede seizoen.

Dé ontdekking van 2019 was ongetwijfeld ‘Chateau Meiland’. Het programma – en vooral de heer des huizes Martien Meiland – bezorgde ons steevast een zalige tv-avond en meermaals de slappe lach. We vonden het dan ook superjammer toen we hoorden dat de Meilandjes na twee seizoenen terugkeren uit Frankrijk naar Nederland. Gelukkig betekende dit niet dat we Martien moeten missen op televisie, want de hilarische Hollander mocht onmiddellijk een nieuw programma presenteren. In ‘Cash or Trash’, de Nederlandse versie van ‘Rijker dan je denkt’ of ‘Stukken van Mensen’, kunnen mensen bijzondere objecten naar waarde laten schatten en doorverkopen aan een van de vijf deskundige handelaars.

Speciale dingen

De show werd eind vorig jaar al uitgezonden bij onze noorderburen op SBS6 en kan je sinds dinsdag 18 februari ook bij ons volgen op VIJF. Net zoals ‘Chateau Meiland’ kunnen de kijkers opnieuw niet genoeg krijgen van de gekke fratsen, uitspraken, kreetjes en gezichtsuitdrukkingen van Martien. Daarom maakte de zender nu bekend dat er een tweede seizoen komt van ‘Cash or Trash’. Dat is vanaf 3 maart te zien op de buis in Nederland. Hopelijk zullen ook die afleveringen wat later bij ons te zien zijn. In het tweede seizoen komen weer een heleboel speciale dingen aan bod zoals een crewjasje van de Rolling Stones, een minikoets en zelfs een antieke vibrator.

Benieuwd wat je kan verwachten van het programma? Kijk dan zeker naar dit hilarische fragment uit het eerste seizoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.