https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs WAT GOED: Maxime Meiland brengt dit jaar een eigen kledinglijn op de...

WAT GOED: Maxime Meiland brengt dit jaar een eigen kledinglijn op de markt

Meid, wat enig!

© SBS6

Na het grote succes van de eerste twee seizoenen van ‘Chateau Meiland’, staat Maxime Meiland (23) voor een nieuw avontuur. De jongste dochter van Erica en Martien staat namelijk op het punt om haar eigen kledinglijn op de markt te brengen. Dat bevestigde ze gisteren op Instagram.

Dat Maxime een kledingsmaak en -kast heeft om jaloers op te zijn, moeten we de fervente ‘Chateau Meiland’-fans waarschijnlijk al niet meer vertellen. Haar smaak voor mode en alles wat glinstert en een gouden kleur heeft, heeft ze van geen vreemden, want ook papa Martien gaat heel modebewust door het leven.

‘Coming this year!’

© Instagram: @maximemeiland

Samen staan ze maar wat graag in voor het aankleden van hun wondermooie château, al gebeurt dat niet altijd zonder slag of stoot. Ondernemen zit hen duidelijk in het bloed, want na de interieurwinkel ‘Montana’s gifts & interior’ die Martien met zijn dochter Montana uit de grond stampte en de wijncollectie die de familie op de markt bracht, is Maxime nu van plan om haar eigen fancy kledinglijn te ontwerpen.

Of dat is toch wat ze op Instagram beweert. In haar stories antwoordde ze wel heel enthousiast op een vraag van een van haar fans. Die vroeg wat haar favoriete kleidingwinkels en -merken zijn, waarop Maxime antwoordt ‘Mijn eigen! Coming this year!‘ Omdat de familie in het verleden op sociale media nog al eens het slachtoffer werd van fake news, durven we niet té hard van stapel te lopen. Voor hetzelfde geld kan het ook om een mopje gaan, want we weten allemaal dat de familie Meiland ook daar een krak in is. Toch hebben we zo’n donkerbruin vermoeden dat we het nieuws dit keer wel mogen geloven. De laatste tijd zien we Maxime op Instagram wel vaker experimenteren met kledij en we moeten toegeven dat die outfits telkens helemaal on point zijn.

Of Maxime met een merk gaat samenwerken en wanneer we haar kledinglijn dit jaar in de winkelrekken mogen verwachten, is nog niet duidelijk. Wat we wel al met zekerheid kunnen zeggen, is dat wij ontzettend hard uitkijken naar het derde seizoen van ‘Chateau Meiland’!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: