Home Lifestyle Film Margot Robbie speelt de hoofdrol in de volgende ‘Pirates of the Caribbean’-film

Margot Robbie speelt de hoofdrol in de volgende ‘Pirates of the Caribbean’-film

Het wereldberoemde personage Jack Sparrow zal niet te zien zijn in de spin-off.

margot robbie
© Getty

Fan van ‘Pirates of the Caribbean’? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want er staat een nieuwe film op de planning. Al zal die er wel een tikkeltje anders uitzien dan we gewoon zijn. De makers hebben er namelijk voor gekozen om het roer (heb je hem?) om te gooien. Zo gaat de hoofdrol dit keer niet naar Johnny Depp maar naar Margot Robbie.

Er komt binnenkort een nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’-film op ons af, maar die zal er anders uitzien dan we gewend zijn. Zo zullen we voornamelijk vrouwen aan het werk zien en dit zowel op als naast de set. Zo is het Christina Hodson, die ook al het scenario schreef voor ‘Birds of Prey’, die het verhaal voor haar rekening zal nemen. Een van de hoofdrollen is dan weer voorzien voor Margot Robbie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bekende personages zoals Jack Sparrow duiken niet op in de spin-off, want de film krijgt niet alleen een nieuw verhaal, maar ook een reeks nieuwe personages. Momenteel is er verder nog niet heel veel geweten over de film, maar als we kijken naar de vorige films van Margot Robbie dan weten we nu al dat de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’ een topper zal worden.

Iets waar ze bij Disney ook redelijk zeker van zijn, want de vorige films bleken steeds zeer succesvol te zijn. Alle films samen zorgden in totaal al voor meer dan 4.5 miljard dollar. Een goed gevulde schatkist, als je het ons vraagt!

Lees ook: