Home Lifestyle Jobs OH MY: dit resort in de Malediven zoekt iemand om op hun...

OH MY: dit resort in de Malediven zoekt iemand om op hun schildpadden te passen

© Randall Ruiz via Unsplash

Heb jij je droomjob nog niet gevonden en heb je in augustus nog wat vrije tijd? Begin dan alvast maar aan je motivatiebrief, want in dit luxueuze resort in de Malediven zijn ze op zoek naar iemand die op hun schildpadden wil passen. Wij hebben ons alvast kandidaat gesteld!

Bij het resort Coco Palm Dhuni Kolhu zijn ze op zoek naar een stagiair die deze zomer twee weken wil werken in hun opvangcentrum voor gestrande schildpadden. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over je portemonnee, want alles onkosten worden betaald door het hotel.

Wat staat er allemaal op het takenpakket? Ze zullen je niet vragen om koffie te halen of om kopietjes te maken. Je komt er terecht in Marine Turtle Rescue Centre waar je niet alleen voor schildpadjes mag zorgen, maar ook mee verantwoordelijk bent voor de sociale media en kan leren van enkele dierenartsen en andere experts.

Aangezien het resort op zoek is naar een stagiair krijg je helaas geen geld voor je werk, maar kan je genieten van een heleboel andere voordelen. Zo krijg je drie maaltijden per dag, mag je mee op cruise, dolfijnen spotten en meedoen met een snorkelsessie. En dat allemaal volledig gratis!

Kan jij wel een break gebruiken? Solliciteren kan nog tot 31 juni en de vacature staat open voor iedereen. Ervaring is geen vereiste, maar je moet wel interesse tonen voor het werk dat je er mag verrichten. Wie zich kandidaat willen stellen, moet een korte video insturen en een motivatiebrief van zo’n 500 woorden. Succes!

Lees ook: