Home Lifestyle DROOMJOB: test gratis luxueuze jachten uit en krijg er telkens meer dan...

DROOMJOB: test gratis luxueuze jachten uit en krijg er telkens meer dan 1.000 euro voor

Ben jij een harde werker die oog voor detail heeft, betrouwbaar is en goede reviews kan schrijven?

© angello lopez via unsplash

De Londense luxesite HushHush zoekt iemand die jachten wil uittesten. Je mag een week gratis op een luxeboot verblijven en je krijgt per review zo’n 1.000 euro.

Wil je zoals Gert Verhulst en James Cooke in het VIER-programma ‘Gert Late Night’ wel eens verblijven op een echte jacht? De Evanna is dan misschien bezet, maar je kan dankzij de site HushHush wel op andere luxeboten vertoeven. Je verblijf is bovendien volledig gratis én je wordt er nog eens rijkelijk voor beloond.

Oog voor detail

De Londense luxesite zoekt namelijk mensen die jachten willen uittesten voor hen. Je mag een week volledig gratis verblijven op het drijvende paleisje en alsof dat nog niet genoeg is, krijg je daar 1.132 euro voor. Het enige wat je daarvoor moet doen, is de boot aan een grondige inspectie onderwerpen. Je moet elke kraan, stopcontact en toestel testen. HushHush is een site voor rijke mensen en miljonairs, dus ze willen hun klanten dan ook het beste van het beste aanbieden.

Er hangen wel een aantal voorwaarden vast aan deze droomjob: je moet minstens 21 jaar oud zijn, een paspoort hebben en op korte termijn beschikbaar zijn. Ze zoeken een harde werker, die oog voor detail heeft, betrouwbaar is en goede reviews kan schrijven. Ervaring met boten is geen vereiste, maar het is natuurlijk een pluspunt.

Je moet jachten testen in landen verspreid over de hele wereld, en dat kunnen er maximum vijftig per jaar zijn. Als je dat uitrekent, dan kun je al beginnen sparen voor je eigen boot(je). Solliciteren voor deze droomvacature kan op hun website. Succes!

Lees ook: