Home Lifestyle Food DROOMVACATURE: drink gratis wijn in Zuid-Frankrijk en verdien er € 9.000 mee

DROOMVACATURE: drink gratis wijn in Zuid-Frankrijk en verdien er € 9.000 mee

Solliciteren doe je via Instagram!

© Kelsey Chance via Unsplash

Gratis en voor niets wijn drinken én ervoor betaald worden, het is de droom van elke wijnliefhebber. En het is net die droom die het bedrijf Rosé All Day voor één iemand wil waarmaken. Meer nog: ze geven er een verblijf in een sprookjesachtig kasteel in Zuid-Frankrijk bovenop! Solliciteren? Dat doe je gewoon via Instagram!

Wij moesten ook twee keer kijken, maar het is wel degelijk waar! Het bedrijf Rosé All Day wil haar naambekendheid vergroten en plaatste daarom een wel heel aantrekkelijke vacature online. Ze zijn op zoek naar iemand die hun wijn wil promoten in het Franse Languedoc en hebben daar een kasteel en € 9.000 voor over. De gelukkige krijgt een rol als influencer en moet de wijn vooral op sociale media promoten.

Maar zoals bij praktisch elke wedstrijd zit er ook bij Rosé All Day een addertje onder het gras. Je kan enkel deelnemen aan de wedstrijd als je in de Verenigde Staten woont en ouder bent dan 21.

Wijnfluencer

Heb jij veel volgers en wil je gewoon toch je kans je kans wagen? Dan hoef je geen eng sollicitatiegesprek af te leggen, maar gewoon te solliciteren via Instagram!

Volg @rose_all_day, plaats de hashtag #RoséAllDay in al je (wijn)posts en tag @rose_all_day in de foto(‘s). De vacature loopt van 8 juni tot 2 september. Uit alle deelnemers worden vijf finalisten gekozen die allemaal nog één laatste foto moeten posten. De uiteindelijke winnaar krijgt de jackpot en mag het vliegtuig op richting Zuid-Frankrijk. Good luck!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: