Home Lifestyle Hotspots 6 magische plekjes om nu al de ultieme wintersfeer op te snuiven

6 magische plekjes om nu al de ultieme wintersfeer op te snuiven

Cocktails drinken bij -20°C of liever meezingen met Mickeys Big Band in Disneyland?

Plekjes kerstsfeer
© Winter Wonderland Hyde Park

Kan je niet wachten tot na Sinterklaas en wil je absoluut nu al de kerstsfeer opsnuiven? We feel ya. Van magische ijssculpturen in Brugge tot een traditionele kerstmarkt in hartje Londen: hier zijn 6 van de leukste plekjes waar het nu al gezellig genieten is van al het leuks dat de winter te bieden heeft.

1 / 6
Disneyland Paris
IJssculpturenfestival
Winter Efteling
Hyde Park Winter Wonderland
Weihnachtsmarkt Düsseldorf
Ice Kube Bar
Disneyland Paris
Disneyland Paris

Nergens zo magisch als Disneyland Paris met de feestdagen. Traditiegetrouw haalt het pretpark ook dit jaar weer alles uit de kast om de ultieme kerstsfeer te creëren. Denk aan speciale kerstparades, christmas shops en een 24 meter hoge kerstboom die elke avond opnieuw onder veel ambiance ‘aangestoken’ wordt. Heb je het buiten te koud en wil je even opwarmen? Verover dan een plekje voor Mickey en zijn Big Band de Noël in Walt Disney Studios. Wedden dat je vanbinnen meteen warmloopt van al die leuke kerstliedjes?

IJssculpturenfestival
IJssculpturenfestival

Sinds vorig weekend kan je in Brugge terecht voor het Ice Magic IJssculpturenfestival: 100 videoprojecties die het panorama van zo’n 60 ijssculpturen verlichten. Een magische combinatie tussen ijs en licht die zowel voor jong als oud een ultiem wow-gevoel creëert.

Winter Efteling
Winter Efteling

Niet alleen Disneyland Paris maar ook de Efteling werd al helemaal omgetoverd tot een winters paradijs. Twinkelende lichtjes, knisperende kampvuren, een betoverende winterwandeling door het Sprookjesbos of zwier met je lief over de gigantische ijsbaan om daarna te genieten van een heerlijk warme choco. Het beste nieuws? Dankzij Flair scoor jij je het tweede ticketje aan de helft van de prijs!

Hyde Park Winter Wonderland
Hyde Park Winter Wonderland

Moest je toevallig een tripje naar Londen gepland hebben (je kan je kerstcadeautjes nooit te vroeg in huis halen, toch?) dan kan je sinds afgelopen week naar Winter Wonderland, een kerstmarkt extravaganza in Hyde Park. Van een gigantisch reuzenrad over Peter Pan on Ice tot verbazende acts in de Circus MegaDome. De toegang tot de gigantische kerstmarkt is gratis, maar voor de spectaculaire shows reserveer je best wel een plaatsje.

Weihnachtsmarkt Düsseldorf
Weihnachtsmarkt Düsseldorf

Ook de Duitse stad Düsseldorf heeft afgelopen weekend al de virtuele deuren van zijn populaire kerstmarkt opengezet voor échte kerstliefhebbers. De Weihnachtsmarkt van Düsseldorf is een toppertje van formaat met maar liefst zeven verschillende themamarkten die op loopafstand van elkaar liggen. Glaasje glühwein, bratwurst in de hand en struinen maar: ganz toll!

Ice Kube Bar
Ice Kube Bar

Ben je in Parijs om de kerstsfeer op te snuiven? Boek dan zeker een plekje in de Ice Kube Bar van het Kube Hotel. Cocktails drinken bij – 20°C? Van een unieke ervaring gesproken!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.