Home Lifestyle Film Deze ‘PLL’-actrice heeft auditie gedaan voor de rol van Anastasia in ’50...

Deze ‘PLL’-actrice heeft auditie gedaan voor de rol van Anastasia in ’50 Shades of Grey’

En ook één van haar collega's uit de serie deed een poging.

pretty little liars
© Freeform

Vorig jaar vertelden we jullie al dat de rol van Anastasia Steele eerst aangeboden werd aan Game of Thrones’-actrice Emilia Clarke. Emilia zelf weigerde, maar er deden wel nog een heleboel andere actrices auditie voor de rol. Zo was er een ‘Pretty Little Liars’-actrice heel eventjes kandidaat om mee te spelen in de ’50 Shades’-films.

In een interview met The Associated Press vertelde Lucy Hale over haar auditie voor de rol van Anastasia Steele in de ’50 Shades’-films. ‘Ik was heel erg jong en ondertussen is het ook al erg lang geleden. Ik was echt gegeneerd’, aldus de ‘Pretty Little Liars’-actrice.

Seksueel getinte monoloog

Verder vertelde Lucy dat ze geen echte scène uit de film moest naspelen, maar dat ze wel een seksueel getinte monoloog moest brengen tijdens de auditie. ‘Ik wist zelfs niet echt wat ik aan het zeggen was… Ik was er een beetje naïef over.’ Wel gaf de actrice toe dat de auditie ook voordelen voor haar heeft gehad. ‘Het was goed voor mij, want ik was zo bang om zoiets te doen’.

Het is bovendien niet de eerste keer dat Lucy over de gebeurtenis sprak. Zo vertelde ze in een interview met MTV News al iets meer over de monoloog die ze moest voorlezen. ‘In de scène vertelt een vrouw tegen haar vriendinnen over een seksueel avontuurtje dat ze gehad heeft, maar wel redelijk gedetailleerd. Zo gebruikte ze meerdere keren het woord sperma.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lucy Hale is ook niet de enige actrice die gelinkt werd aan de rol. In het verleden werden er al enkele namen genoemd zoals Felicity Jones, Imogen Poots, Ashley Benson en Kristen Stewart. Toch speelde er geen enkele van deze actrices mee in de film, want de rol van Anastasia ging uiteindelijk naar Dakota Johnson.

Lees ook: