Home Lifestyle LOL: Mark (30) zoekt een date via gigantisch reclamebord én bijhorende website

LOL: Mark (30) zoekt een date via gigantisch reclamebord én bijhorende website

Hij heeft zeker al een goed gevoel voor humor.

date
© datingmark.co.uk

Je kan op Tinder een date zoeken of je kan het zoals de dertigjarige Mark iets origineler aanpakken. Hij huurde een gigantisch reclamebord om zichzelf in de kijker te zetten.

Het is als vrijgezel de dag van vandaag niet meer zo simpel om een date aan de haak te slaan. Of laat ons zeggen: een interessante date! Op Tinder zitten veel mannen en vrouwen die maar één ding willen: seks. Op café ben je te druk aan het roddelen met je vriendinnen om die ene knapperd te spotten en op een feestje heb je meer zin om te dansen dan in small talk met een compleet vreemde die waarschijnlijk toch te veel heeft gedronken om je naam de volgende dag nog te herinneren.

‘Superknap én bescheiden’

De dertigjarige Mark Rofe deelde diezelfde mening. Als marketeer had hij dan ook een uitstekend plan om zichzelf in de markt te gooien. Hij huurde een gigantisch reclamebord – 6 meter op 3 meter – aan een drukke weg in Manchester met daarop een foto van zichzelf en de simpele, maar hilarische tekst: ‘Date Mark, this could be the sign (heb je ‘m?) you’ve been waiting for.’ Hij voegde er nog de bijhorende website www.DatingMark.co.uk aan toe waarop single dames zich kunnen aanmelden.

Je zou denken dat dit een goede reclamestunt is van een of ander pienter Engels bedrijf of gewoon een grote grap, maar neen: Mark is doodserieus. Al heeft de man als je zijn website bekijkt wel een enorm goed gevoel voor humor. Hij is naar eigen zeggen ‘superknap én bescheiden’, hij woont in Sheffield en hij is het beu om vrijgezel te zijn aangezien al zijn vrienden getrouwd zijn of op het punt staan om in het huwelijksbootje te stappen.

View this post on Instagram

? Can’t even keep a straight face

A post shared by Mark Rofe (@iamrofe) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hij geeft nog enkele toffe weetjes mee over zichzelf zoals dat hij 1m82 groot is, zijn wijsvinger 6,82cm lang is (oké dan), hij twee vrienden heeft (ocharme), zijn schoenmaat 44 is en hij toch meer dan drie meisjes kuste. Tot slot voegde hij ook nog een aantal grappige foto’s toe en twee quotes van kennissen die citeren dat dit ‘het meest hopeloze dat ze ooit hebben gezien’ en ‘een stom idee’ is. Toch heeft Mark er alle vertrouwen in en vraagt hij aan vrouwen om zich aan te melden.

1557 kandidaten

Het enige wat je moet doen, is een foto insturen en een aantal gegevens van jezelf achterlaten zoals je naam, de naam van je Instagramaccount, je leeftijd, je e-mail en je locatie. Schrijf er nog een toffe boodschap bij en het is in kannen en kruiken. Zijn ludieke actie slaat blijkbaar aan, want de teller van potentiële kandidaten staat op dit eigenste moment al op 1557. ‘Helaas is de helft mannen‘, vertelt Mark aan Metro. ‘Maar ik voel me gevleid.’

Heb je geen zin in een langeafstandrelatie met deze niet onknappe lolbroek, maar wil je hem toch een handje helpen in zijn romantische zoektocht? Dan kan je een kleine donatie geven zodat hij nog meer reclameborden kan plaatsen. Tja, you can’t blame a guy for trying.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: