Home Lifestyle ‘Die geit van Lloyd is echt sik of this shit’: dit zijn...

‘Die geit van Lloyd is echt sik of this shit’: dit zijn de leukste tweets over aflevering 6 van ‘De Mol’

Vooral Pascale, Lloyd en natuurlijk Bianca zorgen voor hilariteit op Twitter.

De spannendste aflevering van ‘De Mol’ zagen we zondagavond niet, maar gelachen hebben we wel. Van Pascales ‘YMCA’-dans tot Lloyds liefdesverhaal met roze geit Bianca: tweetend Vlaanderen kreeg voldoende inspiratie voor enkele korte maar krachtige mopjes over de zesde en dus voorlaatste aflevering voor de finale.

Pascale is kop van jut deze week. De marineofficier laat zich tijdens de ‘Rad van Fortuin’-proef volledig gaan op de tonen van foute schijf ‘YMCA’ en brabbelt met overtuiging door de microfoon. Een mens zou bijna denken dat de anders zo rustige Pascale een paar tequila’s bij het ontbijt nam.

Pascales stoïcijnse houding tijdens het inhaleren van de stinkbom valt eveneens op. Haar dieptrieste pokerface lijkt erop te wijzen dat ze de gevolgen van de ochtendlijke tequila’s van de vorige dag voelt. Aspirientje, Pascale?

Van romantiek is er in ‘De Mol’ normaal geen sprake, maar dat was zondagavond toch wat anders. Heel Vlaanderen is ondertussen fan van Lloyd en Bianca, de roze geit. Al wordt het onmiddellijk duidelijk dat die laatste geen geitje om zonder handschoenen aan te pakken is.

De val van Lloyd geeft ons onmiddellijk een déjà vu-gevoel. Twee jaar geleden ging Manuella al even magistraal op haar bek tijdens het dieren vangen.

Bianca blijft de hele proef lang de show stelen en Twitter smult ervan.

Ondertussen zit Bianca zelf ook op Twitter. Jaloerse reacties kan je kwijt op @biancarozegeit, want het lijkt erop dat half vrouwelijk Vlaanderen maar al te graag in de plaats van het gelukkige geitje wilde zijn.

Wanneer het beeld van Baha in zijn witte badjas ons onmiddellijk aan Mezdi doet denken, vrezen we even dat we iets te diep in het ‘Temptation Island’-avontuur zitten. Gelukkig zijn we niet de enige kijkers die de link leggen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.