Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: 14 van de leukste babywinkels in België

HOTSPOTS: 14 van de leukste babywinkels in België

Nog op zoek naar een last-minute cadeau voor je favoriete kleintje?

Babywinkels in België
© Noord Baby / Pixabay

Nog op zoek naar een last minute kerstcadeau voor dat kleintje in je familie? Als je geen geschikt pakje vindt in ons kerstlijstje, kan je misschien dit weekend een tripje plannen naar één van deze leuke babywinkels in België.

1 / 14
Play by Rewind
Kabine
Room4Kids
Het Land Van Ooit en NINE Maternity Boutique
KID
The Wonder Years
Monstertjes
Goldfish
Noord Baby
Jools
La Gamba Rossa
Happily Ever After
Lolotte
Mamazoet
Play by Rewind
Play by Rewind

Op zoek naar een cadeau dat op een duurzame manier tot stand is gekomen? Dan ben je bij Play by Rewind aan het juiste adres. Ze verkopen er niet alleen baby- en kinderkleding maar ook alles voor de speel-, slaap- en badkamer en de ultieme essentials voor het eerste levensjaar van je favoriete kleintje. Extra leuk: alle labels in hun shop zijn ecologisch verantwoord!

Kloosterstraat 63, Antwerpen

Kabine
Kabine

Wie aan ‘t zeetje is, mag zeker een bezoekje aan Kabine (en de bijhorende Kantine) niet overslaan. In april van dit jaar openden hartsvriendinnen Eliza en Aline de deuren van hun family concept store en brunchbar in het hartje van Koksijde. Je shopt er een heleboel leuke hebbedingen voor je baby (en de rest van het gezin) om daarna even bij te komen met een heerlijke cappuccino en een flink stuk taart.

M. Blieckstraat 11, Koksijde

Room4Kids
Room4Kids

Wie dacht dat Aalst alleen de moeite was met carnaval, is grondig mis. De stad is een bezoekje al langer meer dan waard (wij deelden een tijdje geleden al onze favoriete adresjes in Aalst). Ontbrak nog op ons lijstje: de leuke kids concept store Room4Kids. Vooral fans van Scandinavische merken zitten hier helemaal goed!

Kattestraat 74, Aalst

Het Land Van Ooit en NINE Maternity Boutique
Het Land Van Ooit en NINE Maternity Boutique

Shoppen voor je (toekomstige) baby én voor jezelf als mommy to be doe je bij babyspeciaalzaak Het Land Van Ooit en zwangerschapswinkel NINE Maternity Boutique. Eerder deze maand opende die laatste zijn deuren in een vernieuwde vleugel van Het Land Van Ooit. Je vindt er dus alles wat je als toekomstige mama nodig hebt, zowel voor je baby als voor jezelf. Heerlijk toch?!

Koningin Astridlaan 82C, Kontich

KID
KID

Wil je je kleintje net zo hip kleden als jezelf? Dan ben jij bij het Antwerpse KID aan het juiste adres. Van schattige Vans voor je mini-me over kleine skateboards tot coole kidswear van Little Remix: je vindt er alles om van je oogappel een kleine hipster te maken.

Steenhouwerstvest 34, Antwerpen

The Wonder Years
The Wonder Years

In één van de mooiste straatjes van Gent vind je The Wonder Years. Naast een heleboel baby- en kinderkleding (wij willen alles!) verkopen ze er ook een hoop zorgvuldig geselecteerde decoratie en speelgoed voor je wolk van een baby.

Serpentstraat 8, Gent

Monstertjes
Monstertjes

In Leuven moet je dan weer bij Monstertjes zijn. Hier hebben ze werkelijk álles. Van kinderwagens over kleding tot meubels om je baby- of kinderkamer aan te kleden. Sowieso dat je hier niet met lege handen naar buiten loopt.

Savoyestraat 3, Leuven

Goldfish
Goldfish

Goldfish heeft niet alleen een gigantische webshop, in de hipste buurt van Mechelen vind je de fysieke boetiek van Goldfish. Zowel gevestigde merken als hippe nieuwkomers van zowel buiten- als binnenland krijgen er een bijzonder mooi plekje.

Onze Lieve Vrouwstraat 118, Mechelen

Noord Baby
Noord Baby

Noord Baby is een kleine maar fijne babyshop aan de vroedvrouwenpraktijk Noord. Je vindt er veel Scandinavische en ecologisch verantwoorde spulletjes. Naast shoppen kan je er trouwens ook je baby verschonen, borstvoeding of een flesje geven én het advies van een ervaren vroedvrouw krijg je er gratis bovenop!

Paleisstraat 24, Antwerpen

Jools
Jools

In het centrum van het Limburgse Meeuwen-Gruitrode ligt Jools, een verzameling van de leukste spulletjes voor je interieur en sinds kort ook voor je kersverse baby, nichtje of kleinkind. Van een vrolijke mobiel om boven het bed te hangen, over schattige kleertjes tot kleurrijke bijtringen. Spijs je portefeuille want we zijn ervan overtuigd dat je hier álles wil meenemen!

Hoogstraat 36, Oudsbergen (Meeuwen)

La Gamba Rossa
La Gamba Rossa

Moois voor je mini-me, je pas bevallen vriendin of je petekindje shop je bij het schattige La Gamba Rossa in Kortrijk. Van kledij tot decoratie en accessoires voor kinderen en baby’s van 0 tot 6 jaar: hier zit je goed!

Vlamingenstraat 3, Kortrijk

Happily Ever After
Happily Ever After

Bij Happily Ever After hebben ze de perfecte mix tussen nieuwe én tweedehands spullen voor zowel baby als mamalief. Omdat het niet altijd zo gemakkelijk is om tweedehands leuke spullen te vinden, ging de eigenares zelf op zoek naar toffe merken die een mooie aanvulling bieden aan haar concept, zoals Cotton Baby, House of Disaster of Sonny Angel bijvoorbeeld.

Mechelsesteenweg 67, Antwerpen

Lolotte
Lolotte

Nog aan de kust vind je in de koningin der badsteden kids store Lolotte, het geesteskind van Lolotte. Ook hier ligt de focus vooral op piekfijne Scandinavische en Belgische merken. Just the way we like it!

Christinastraat 44, Oostende

Mamazoet
Mamazoet

Na de webshop is er sinds kort ook de fysieke winkel van Mamazoet. Je shopt er ecologische spullen voor kinderen van 0 tot 5 jaar. De merken die de 28-jarige Laura in haar winkel aanbiedt zijn stuk voor stuk zorgvuldig gekozen, eco-friendly en hechten een groot belang aan een eerlijke productie. Just the way we like it!

Oudenaardsesteenweg 35, Gent

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.