Home Lifestyle Food Lekker én mooi: de Diamond Cappuccino

Lekker én mooi: de Diamond Cappuccino

Drink glitter for breakfast and shine all day!

Instagram @coffeebydibella

We dronken al koffie met alle soorten smaken en in alle mogelijke kleuren, waarvoor dank aan Starbucks. Maar de Indiase koffiebar Coffee By Di Bella gaat nu nog een stapje verder en komt op de markt met de Diamond Cappuccino.

In Mumbai nemen ze ‘een bakje troost’ heel letterlijk, want wie kan er down blijven als je koffie even hard schittert als de verlovingsring van Sophie Turner? Coffee By Di Bella in Mumbai serveert de Diamond Cappuccino en geeft zo een heel nieuwe betekenis aan Marilyn Monroes motto ‘Diamonds are a girl’s best friend’. Ze begrijpen dat onze liefde door de maag gaat, maar dat we natuurlijk nog steeds wat blingbling willen.

Instagramproof

Het drankje smaakt net als een gewone cappuccino, en het krijgt ook het kenmerkende hippe blaadje of een andere tekening in het melkschuim. Het enige verschil met de doordeweekse variant is de overload aan glitters die er in ronddrijft. Op die manier schittert onze binnenkant minstens even hard als onze fashionable buitenkant. Yay! De Diamond Cappuccino is volledig Instagramproof, dus we wachten vol ongeduld op het moment dat een Vlaamse koffiebar het idee overneemt. Pretty please with glitters on top?

Shine bright like a ? #TheUltimateCoffeeExprience #SpecialtyCoffee #CoffeeByDiBella #DiamondCappuccino

A post shared by Coffee By Di Bella (@coffeebydibella) on

Here’s to a sparkling week ahead! Tag a friend who owes you a coffee treat. #CoffeeByDiBella #CBD #DiBella

A post shared by Coffee By Di Bella (@coffeebydibella) on

Lees ook: